Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Bobitza_85 spune:
Bubulina, normal ca poti comanda si tu!
O sa va anunt cand dam comanda si vedem atunci cine mai doreste.
Bobitza 19+ Rebeca
MariaBcf spune:
Mihaela felicitari pt baietel
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
18+
olimp spune:
monirina UAU ce sexy mama...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
fetelor NB , mi-e un somn de numai
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp monirina UAU ce sexy mama... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
mersi Olimp! desi nu ma prea simt... hormonii sunt de vina cred :)
si eu ma pun la nani, va pupacesc!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna burtici. Am fost si eu azi la eco, o sa avem un baietel, maine fac triplu test in rest toate bune. Doxy si celelalte fete care stiti imi puteti da ceva informatii despre doamna doctor Chelemen Oana de la Arcadia? Doctorita mea mi-a recomandat-o pe ea ca e cea mai cea in morfologii sau domnu doctor Iliev dar in fruntea listei e ea.As vrea sa aflu cate ceva si daca e ok sa fac si o programare, voi cele din zona unde ati facut/faceti morfologiile? Dana multumesc de detalii legate de dragon. Va pup si noapte buna. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane. 16+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen. |
Mihaela, felicitari pt baietel!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Bobitza 19+ Rebeca
amaliaro spune:
Am pus poze cu feteleseamana amandoua desi sunt in saci diferiti
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
amaliaro spune:
citat din mesajul lui Bobitza_85 Amalia, am vazut pozele! Sa-ti traiasca ingerasii frumosi! Bobitza 19+ Rebeca |
Multumesc Bobitza sa iti traiasca si tie Rebeca sa va bucurati de ea
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
elfcupistrui spune:
Va pupacesc, "gagici cu burtici".vorba alinei
Va scriu doar sa va urez eventual pofta buna la micul dejun,ca atunci o sa cititi mesajul asta.Eu nu mai am acces la tehnologie si intru cand apuc si niciodata nu scriu fara sa citesc absolut tot din urma,asa ca daca nu intru cateva zile,pana recuperez se mai duce alta.Si uite asa m-a apucat ora asta si imi pica ochii de somn ,mi-e groaza ca trebuie sa ma trezesc la 7 dimineata, dar am zis ca nu ma las pana nu ajung la zi.Nu ma pun eu pe trandavit
Sper sa pot sa intru si eu pe fagas normal in curand sa particip la discutiile de peste zi,ca sincer chiar imi lipsesc si am impresia (defapt e realitatea) ca ma racesc asa usor usor de toata lumea si nu vreau asta. Nu admit!
Sa va bucurati de cafeluta si sa speram ca scapam de vremea asta,ca intr-un pantofior cu 2 gaici sau niste tenesi mai ma incalt cum ma incalt,dar sa imi leg toate sireturile de la bocanci sau sa ma chinui sa imi scot pufoseniile din picioare care nu au niciun siret,fermoar,arici ,e deja prea mult :))