Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
diana_popa27 spune:
Buna seara !
Abia cum am ajuns acasa . Am citi asa rapid si superficial ce ati scris. Am retinut ca sunteti toate bine si ca Amalia are niste fete mari
Adde si Mess ma bucur ca ati dat un semn si ca sunteti bine. Speram sa isi mai fac simtita prezenta si celelalte fete "din umbra".
Aici e un frig groaznic. A inceput sa se aseze zapada.
Delia Ra fost cutremur in Vest? Trebuia sa il simt si eu ?
25+
viitoare mamica de Medeea
happy_ama spune:
Maeve, felicitari!
Amalia, bravooo!! 2 voinicute!!!
Mess, Adde, ce ne bucuram ca sunteti bine, cu bebici cu tot!!
Eu am fost cu fetele in oras! Vai ce bine e sa iesi in loc sa faci teme!!!!
Happy Ama 24+ si Eva
Mihaelafalt spune:
Buna burtici.
Am fost si eu azi la eco, o sa avem un baietel, maine fac triplu test in rest toate bune.
Doxy si celelalte fete care stiti imi puteti da ceva informatii despre doamna doctor Chelemen Oana de la Arcadia? Doctorita mea mi-a recomandat-o pe ea ca e cea mai cea in morfologii sau domnu doctor Iliev dar in fruntea listei e ea.As vrea sa aflu cate ceva si daca e ok sa fac si o programare, voi cele din zona unde ati facut/faceti morfologiile?
Dana multumesc de detalii legate de dragon.
Va pup si noapte buna.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
16+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
bubulina2401 spune:
buna fetelor!
Amalia, felicitari pentru fete si mult succes in continuare.
Bobitza, daca se poate ma bag si eu la comanda cand vine sora ta.
Fetelor, ne bucuram ca nu ne-ati uitat.Va asteptam mai des!
22+ de
teodora86 spune:
buna burtici,am si eu o problema ,de o sap am niste secretii apoase abundente nemirositoare si tot de atunci mi se intareste burta si bebe se impinge in jos,e normal asa ceva ???????la sarcinile anterioare nu am avut asa ceva,sunt un pic cam speriata
olimp spune:
ele si eu am pulsul mai ridicat catre 100 si mi-a spus ca e normal in sarcina , el va reveni dupa sarcina la valorile de dinainte...
adde ce ma bucur ca ne-ai scris , ca esti bine si toate decurg cu normal in sarcina...restul toate trec si se vor sedimenta incet incet..
amalia sa-ti tariasca printesele...
mess ma bucur ca ne-ai scris...si esti bine
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Buna seara!!!
Amalia , Mariabcf, Mihaela felicitari
Ele eu am pulsul 110 asa ca stai linistita
Adde am si eu o prietena care a fost in situatia asta dar dupa ce a venit bebe mama ei nu sa mai dezlipit de ei.
Eu sunt cam repezita asa ca am cumparat si patutul cu saltea, lenjerie si baldachin ,
24+ David sau Patrick
Dana
olimp spune:
maeve bine ai revenit cu vesti bune de la morfologie...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Teodora, si eu am secretii apoase. Combinate cu utrogestan. De cateva saptamani. Dar colul e inchis. Asta cu bebe care se impinge in jos...asa simteam si eu pana mai acum 2-3 saptamani...mai mult pe vezica si burtica mi se mai intareste cand stau mult in fund sau fac mai mult efort...
Happy Ama 24+ si Eva
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Gata am venit si noi suntem bine avem 720 gr si 725 grsi foarte sus sarcina deaia ma sufoc mereu medicul crede vom naste la 36s jumatate eu am zis ca vreau la 38ssi el a zis ca o sa cer singura sa nasc ca o sa fie fetele mari la 27s -28s o sa facem injecriile de maturare a plamanilor in concluzie intre 12-19 iunie nastem Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana acolo amalia tsakoniati 24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
felicitariii!!! bravo mami!! ele sunt in aceasi placenta?vor fi identice?
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+