Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
Ele spune:
Se gasise o "binevoitoare" sa imi zica ca e mult prea mare pulsul meu.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
MariaBcf spune:
Cris nu am avut probleme la aeroport , am avut adeverinta de la medic in caz de ceva . Eu intentionez inca o plecare de Pasti ( in mai) pana in Madrid,
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
18+
doxy spune:
Amalia felicitari pentru comorile tale. Am vazut o poza haioasa pe net cu doi gemeni, unul avea un body pe care scria ctrl C iar celalalt avea body cu ctrl V. Super tare ideea!
Ele si eu duminica cand am verificat, aveam pulsul 93.
Cris, eu intentionam sa iau medical pentru copil. Sper ca asa se poate...
Mi a iesit checul :D. Numai bine ca avem si un musafir neanuntat...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
mess0804 spune:
Am verificat la vreo 3 companii aeriene de curiozitate ca am de mers la vara acasa (sper), acuma o sa zbor cu Ryanair, si pana in 28 de sapt nu ai nevoie de nimic, cel putin asa spun ei, intre 28 si 36 adeverinta de la medic ca esti apt de zbor obtinuta cu o sapt in urma parca. Dupa 36 nu te mai primeste nimeni sa zbori.
Adde2510 spune:
Buna fetelor!
Remember me? :D Ma lupt de mult sa va scriu, dar stau prost cu timpul!! Am terminat o traducere de vreo 250 de pagini, dar m-am luat cu altele, iar seara sunt ff obosita. Multe lucruri trebuie sa le fac singura, gen cumparaturi, mancare, spalat, curat etc.
Pe scurt, sarcina mea decurge bine, cel putin la controale si morofologie nimic suspect. Chiar maine am programare la medicul gineco si poimaine la med. de familie. Mai am dureri de mijloc, de picioare (desi incerc sa elimin sarea pe cat de mult posibil), mi s-au cam spart venele si arata urat...
Relatiile in familie sunt proaste, cu mama nu mai am canale de comunicare (datorita jignirilor, nu am mai rezistat, ma consumam f. mult), cu tata mai vb la telefon, iar fostul prieten n-a mai dat niciun semn. De la el stiu clar ca nu ma va ajuta material/ cu cresterea copilului, dar mai sunt si alte probleme la mijloc.
Per total, ma cam sperie momentul nasterii si al primelor saptamani cu copilul. Sper pana atunci sa gasesc vreo femeie, poate vreo prietena care sa mai vina pe la mine sa ma mai ajute.
Cam atat despre mine, pe scurt. Voi sunteti bine? Sper ca n-au intervenit momente neplacute pe aici :D O sa incerc sa intru mai des, macar sa citesc ce mai scrieti voi.
Va pup!
doxy spune:
Mess ma bucur ca sunteti bine. Ce frumos sa plimbi burtica la Venetia! Haha acum mi am dat seama ca si eu eram cu burta cand am fost la Venetia. Aveam 9 sapt. :)
doxy spune:
Adde eu nu prea te cunosc, am vazut ca fetele au tot intrebat de tine. Usor usor se aseaza ele lucrurile, sper din suflet ca si pentru tine. Te felicit pentru vointa si curajul tau!
Adde2510 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Adde eu nu prea te cunosc, am vazut ca fetele au tot intrebat de tine. Usor usor se aseaza ele lucrurile, sper din suflet ca si pentru tine. Te felicit pentru vointa si curajul tau! |
Multumesc :D Recunosc ca nu am citit nimic din urma, am intrat direct pe ultimul thread.
Bobitza_85 spune:
Amalia, felicitari, drga mea! Sa fiti sanatoase!!!
Mess, Adde, ba bucur ca ne-ati dat de veste!(a functionat "chemarea la apel" )
Cel mai important e ca sunteti bine si voi si bebelusii!
Bobitza 19+ Rebeca
Andra28 spune:
Adde, in sfarsit ai aparut. Deocamdata eu zic ca e bine ca burtica e ok, celelalte lucruri le vei rezolva cumva, nu degeaba te-a ales bebe sa-i fii mamica.
Poate mama ta se va imbuna cand isi va vedea nepotul si cand va constientiza ca este si sange din sangele ei.
Iti doresc putere si curaj!
Andra 23+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)