Stelute de iulie-august 2013 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amalia foarte bine au crescut fetitele!!! Se vede ca ai grija de ele felicitari!!!

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

http://filmix.net/dokumentalenye/28689-malyshi-babies-2010.html

un filmulet genial despre 4 copilasi din cele 4 colturi ale lumii

enjoy!

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 20 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

superb documentar, cate diferente...

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Intrebare pt cine stie..am tensiunea 11.2 dar pulsul 96.
E vreo pb daca avem pulsul marit?

25 saptamani

creste in mod normal pulsul in sarcina pt ca e mai mult sange de pompat decat de obicei. esti ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Doxy de la 32 saptamani nu mai ai dreptul la concediu medical , teoretic intri in prenatal . Asa intentionam sa fac si eu , dar mi-a spus Dr ca de la 32 sapt doar CO

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
18+

Mergi la inceput

Felicitari Amalia pt bebitele sanatoase, abia astept sa le vad

Mergi la inceput

Ele e normal pulsul tau , al meu e intre 110-120 . Teoretic el e mai mare in sarcina

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Maitreyi merci mult de raspuns!

25 saptamani

Mergi la inceput

Oxana, de ce vrei concediu medical cand poti lua prenatal? La con medical primesti mai putini bani.

Mergi la inceput

Amalia felicitari pt fetite

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Eu va citesc in fiecare zi, dar nu scriu ca va citesc seara in pat de pe tableta, dupa 9 ore de stat in c*r la munca, nu mai stau si acasa la laptop nici sa ma bati...
Va scrisesem mai de mult ca am avut niste dureri, crampe o noapte intreaga , am fost a doua zi la spital si bebe era ok, nu si-au dat seama de ce am avut asa dureri, dar de atunci am fost ok, sper sa nu se mai intample...
Eu m-am decis sa fac un test de sange nou care cica inlocuieste amnio (prin sangele mamei circula si celule de la bebe), zic ei ca un rezultat low risk e 99% sigur. Sper sa fie ok, testul il fac joi si rezultatele vin in 2 sapt.

In rest la mine nu se cunoaste inca tare, si cum am un job nou inca nu am spus nimic (am 17 sapt ... nu stiu cat pot sa mai par doar grasa, deocamdata am pus doar 2 kg, aveam destule in plus dinainte)

Si pt ca ne-am gandit ca in urmatoare perioada nu mai vedem vacante (adica cel putin ultimele luni de sarcina, primele luni ale lui bebe) ... ne-am luat bilete pt luna viitoare la Venetia , stam 4 zile si tb sa mergem si niste prieteni acre stau la o ora si ceva de Venetia (cazare gratis la ei). De abia astept. Pana atunci o sa fac si morfo de trim 2, sper sa stim si ce e bebe si atunci ma invrednicesc sa va pun si poze cu burtica la Venetia

Si aici e f frig, nu ca am avea vreme grozava restul anului, dar acum chiar m-am saturat. Si e o umezeala rece, tremura oasele in mine cat tb sa stau sa astept autobuzul.

Mergi la inceput