Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
Delia_Rodica spune:
ce frumos ninge, nu a nins toata iarna asa si mi s-a facut dor de partie
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
Sweety4u spune:
In Bucuresti nu mai ninge. A nins destul de dimineata.
Tocmai ce imi zicea o colega ca in weekend vor fi 15-20 de grade.
Cine mai intelege vremea asta...
Andra28 spune:
Nici eu nu am cumparat inca nimic ptr bebelusa, o sa cumpar probabil prin luna a9a ca am niste pitici pe creier care nu ma lasa. si la primul copil am cumparat tot pe ultima suta de metri si a fost ok.
Acum sunt cu aparatul Holter pe mine sa imi monitorizeze tensiunea 24 ore. Maine il scot si rezultatele mi le interpreteaza cardiologul ptr un eventual tratament.
Andra 23+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
maitreyi spune:
http://filmix.net/dokumentalenye/28689-malyshi-babies-2010.html
un filmulet genial despre 4 copilasi din cele 4 colturi ale lumii
enjoy!
-----
O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 20 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
doxy spune:
Gata, checul Adrianei e la cuptor, sper sa mi iasa si sa nu patesc asa cum am patit cu cel de duminica :D. Daca imi iese pun o poza sa ma dau mare. :D
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
doxy spune:
Maria felicitari pentru fetita! Eu asa intentionez sa fac sa stau la servici pana la 32 s apoi sa bag un medical ceva maxim posibil, apoi imi iau CO binemeritat si apoi in prenatal. Eu zic ca se poate...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
hadrianae spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Gata, checul Adrianei e la cuptor, sper sa mi iasa si sa nu patesc asa cum am patit cu cel de duminica :D. Daca imi iese pun o poza sa ma dau mare. :D Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia |
Vezi ca se rumeneste pe deasupra, dar inauntru iese destul de "umed", din cauza cascavalului. Nu are consistenta unui chec normal.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+
Poze
Ele spune:
Intrebare pt cine stie..am tensiunea 11.2 dar pulsul 96.
E vreo pb daca avem pulsul marit?
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
amaliaro spune:
Gata am venit si noi suntem bine avem 720 gr si 725 grsi foarte sus sarcina deaia ma sufoc mereu medicul crede vom naste la 36s jumatate eu am zis ca vreau la 38ssi el a zis ca o sa cer singura sa nasc ca o sa fie fetele mari la 27s -28s o sa facem injecriile de maturare a plamanilor in concluzie intre 12-19 iunie nastem Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana acolo
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Cris_25 spune:
Maria, bine ai revenit depe meleaguri straine ... Bine ca te-ai relaxat ... era pacat sa nu mergi! N-ai avut pb pe avion, asa-i?
Recunosc ca-mi faceti pofta cu hainutele ... dar deocamdata ma abtin de la cumparaturi ... Mi s-au promis multe hainite de la cei din jur ... Momentan am ca target sa eliberez un dulap, apoi pe la sf lui mai inc lui iunie incep sa adun hainutele ... si abia apoi o sa mai cumpar daca e cazul...
Fetele din Cj ... sunt ceva Outleturi pe langa Central cu hainute bestiale ... Chiar acum am facut cateva achizitii pt finutele mele ... si nu stiam ce sa aleg. Iar preturile ... mai mult decat accesibile
20+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit