Stelute de iulie-august 2013 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Cris, de ce sa fie excluse, inotul e foarte bun in sarcina daca sarcina e fara probleme, desigur.

Eu chiar voiam sa incep de saptamana asta aquagym sau inot liber insa am dubii avand in vedere cat de scurt e colul, sa nu am probleme. Deci o sa mai astept putin.

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, sunt multe lucruri dragute pe net. Imi plac astea handmade, cum sunt si fluturasii aia, cu care poti face si un carusel de patut. Mai sunt niste chestii dragute ca niste pampoane de hartie, bufnite...o gramada!!

Mai fetelor ce rau trebuie sa fie sa te doara toata ziua...venusul

Referitor la inot, si eu voiam sa practic pe perioada sarcinii dar nu mi-a dat voie din cauza utrogestanului...

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Am uitat sa va spun ca azi dimineata am fost la eco, Bianca mea a inceput sa se ingrase, se vede ca masa a mancat ca sparta in ultimele 2 saptamani (inclusiv slanina cu ardei seara), are 730 g de la 503 cat avea acum mai putin de 2 saptamani, cred ca trebuie sa ma gandesc serios sa ma pun la regim ca pana acum m-a pus ea saracuta, nu puteam manca decat chestii sanatoase dar de vreo 2 saptamani am scapat ca porcu-n cucuruzi si am bagat tot felul de dulciuri si mancaruri ingrasacioase.

Totu-i ok, rezistenta pe arterele uterine 0,4-0,5, pe artera omblicala 0,6-0,7 colul lung, 55 mm, lichid amniotic in cantitate normala, placenta ok, toate masuratorile se invart in jurul a 24 saptamani plus 1-2 zile dar femurul corespunde saptamanii 25 si 4 zile deci gagica mea se pare ca e foarte lunga la picioare, femurul intotdeauna i-a fost mai lung decat varsta sarcinii dar acum vad ca are valoarea cu aproape 2 saptamani peste varsta sarcinii ... medicul a zis ca-i totul foarte bine, mda daca n-ar plana in aer ideea ca in curand trebuie scoasa pe undeva, prin oaresce gaura, totul ar fi la superlativ.

24+

bebitza

Mergi la inceput

Betty, felicitari! Nu e de bine ca a luat in greutate?
Eu chiar ma gandeam ca la 22s3z avea bebelina numai 490+/- 72 grame. Dr a zis ca e exact in parametri...Dar pe voi v-am auzit cu greutati semnificativ mai mari..

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

betty sa-ti fie de bine , oricum ritmul de crestere acum e mai accentuat , mie imi zicea dr ca pe la 27 saptamani ar trebi sa aiba bebe in jur de 1000 gr deci suntm in schema..

sincer si mie mi-e groaza de scosul de la caldurica..a piticei...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor eu am cred ca "sindromul simfizei baziniene"
Pe mine ma doare bazinul de zic ca-mi plesneste in doua. Mai nou am un punct in care simt o durere acuta, ca de la nerv si imi scapata piciorul cand dau sa pasesc.

Ama, te superi daca mai pun si eu poze cu camere de copii la album? Poate facem un album cu idei de amenajare si ne inspiram de acolo.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

doxy esti tare

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Azi am fost in Auchan si tocmai primisera marfa la bebelusi asa ca nu m-am putut rabda sa nu iau 2 salopetele si 4 bodyuri, pun poze sa vedeti cum sunt. Am zis ca macar strictul necesar sa iau ca astia ar mei daca merg la repezeala la nascut o sa imi aduca un cearsaf sa o scoatem din spital sau imediat in zilele dupa venit acasa. Mie una mi se par frumusele hainutele, mai iau vreo 3-4 bodyuri si o paturica si o caciulita si imi ajung pentru o eventuala urgenta, erau si hainute de strda foarte foarte dulci, fustite de blugi, rochite cu bretele etc dar alea le iau dupa ce nasc. Am vazut ca astea de bumbac sunt marca lor si sunt fabricate in Franta, sper sa fie ok materialul.

Mergi la inceput

Doxy, pune cu incredere! Adica oricine poate sa puna, normal! Idei de decoratiuni, camere, imagini cu ceva de acasa...orice simtiti nevoia sa ne inspiram toate

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Betty, felicitari pentru grasunica! Si eu m-am gandit la o "dieta". Nu stiu ce greutate are mandra mea, dar ma`sa a cam inceput sa ia proportii.
Haaa! Te-a prins si pe tine microbul cumparaturilor!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput