Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
amaliaro spune:
Mony cateodata da simnt
Olimp
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 buricile si am fugit la munca. 25+ viitoare mamica de Medeea |
spor
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
Maeve spune:
Paula, asa-i, la voi e mult. Munte si piscina atunci ;)
Da, ai retinut f bine. Singura mea problema e ca dupa mare ar trebui sa ma cazez in bv cu suficient timp inainte ca daca ma pun pe drum gl-bv atunci sigur nasc pe drum
Mony, sunt in gl. Deci aproape. Am zis ca daca ma apuca nasterea la mare, ma duc la Isis, desi tot la Brasov as prefera.
Olimp si eu am avut azi dureri pelviene cum n-am mai avut pana acum. Am luat no-spa si in rest am stat mai linistita pe scaun. Dar simt nevoia sa ma intind si abia astept sa plec acasa. La algocalmin nu m-as incumeta, mai degraba un ibuprofen.
Betty, mersi de incurajare. Toata lumea a zis ca sunt dusa...dar pana la urma, ce se poate intampla cel mai rau? Ma duc cu bagajul pregatit si nasc acolo :P
22+
A (15.07.2007)
Maeve spune:
Pfff, mor de pofta de ceva dulce si am terminat toate rezervele
Ce frumos vorbiti voi de camera copilului, noi n-avem camera nici pt cea mare, ca stam in ap de 2 camere dar speram sa ne mutam in viitor. Spor la pregatiri!
22+
A (15.07.2007)
Cris_25 spune:
Va doresc si eu o zi frumoasa ... sa vina soarele, ca nu mai pot cu vremea asta mohorata!
Ca niciodata m-am trezit si eu la 5:30 ... aveam niste dureri/crampe/furnicaturi prin burta de abia am stat si in pat ... 3 ore m-au chinuit, pana la 8 si ceva cand am reusit sa merg la baie ... si sunt ok de atunci ... Nu stiu care a fost cauza, ca nu am mancat nimic iesit din comun ieri. Doar supica si paine cu vinete
M-ar tenta si pe mine un mini-concediu la mare, dar mie una mi-e frica!!! Noua ne sta capul la un weekend prelungit la Budapesta. E mai aproape decat marea, in 4,5 ore suntem acolo. In plus, e orasul nostru drag, care ne-a implinit visul ... e o placere sa mergem acolo (mai ales acum)
Banuiesc ca stranduri & spa sunt excluse pentru noi in perioada asta, asa-i? Ca noi obisnuim sa mergem vara la unguri la Nyirbator ... e curat si nu-i aglomerat, in plus facem maxim 2 ore pana acolo!
20+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
diana exact asa cum ai scris resimt si eu....ma incadrez in toate descrierile...mamaliga lui de hormon ca de-l prind parstie il fac cum face el cum ligamentele mele....
ok this is the life...
happy m-am indragostit de camere ..sunt superbe dar la mine deocamdata nu merg nu am spatiu ...oricum pentru spalarea ochilor sunt nemaipomenite...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Mony08 spune:
Diana multumim pentru informatii
Acum dupa postarea ta imi dau seama ca si eu simptomele astea.Cateodata cand merg simt ca imi trosnesc oasele ,parca mi se rup nu alceva.
La Denis parca n-am avut problemele astea,sau poate nu prea le-am dat importanta,atunci nu stiam mare lucru,nici despre contractii,nici despre lichid.......si am fost mult mai linistita.
Va , fug sa fac de papa,ca sunt in concediu de odihna saptamana asta,asa ca ar fi cazul sa fac si eu cate ceva prin casa.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+
puiut
Bobitza_85 spune:
Fetele, va pup!
Eu imi bag piciorul...fie ce-o fi eu plec acasa! Ma doare spatele raaaau, ma doare burtica, ma strange fusta, imi vine sa stau numai in picioare...
Bobitza 19+ Rebeca
olimp spune:
maeve sper sa scapi de tortura si sa fie doar oboseala si alrma falsa...in cazult tau...cum ii doresc si la mony
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
bobita odihna placuta
mony hai nu zice ca si tu ...of ce naspa e...
cris pai darga mea papi vinete si vrei sa nu ai colici ...eu una cand mananc vinete ma doare burta de ma indoi , sunt crampe nu e durere de uter , intepaturi de la balonare ..fuga la baie ..o treba mare si te scapi ...
25 + Ilinca
Ilinca