Stelute de iulie-august 2013 (63)
Raspunsuri - Pagina 21
Maeve spune:
felicitari betty, inseamna ca bb se simte foarte bine.
eu mananc ca o vaca din pacate dar si la prima sarcina am luat f mult, 21 de kg, in 4 luni eram la greutatea initiala inainte de sarcina asa ca nu ma stresez prea tare.
olimp ai luat algocalmin pana la urma? tot asa rau doare?
22+
A (15.07.2007)
happy_ama spune:
Am mai pus si eu 2 poze. Una e cu patut si mobila pe care o vrei tu, Doxy. Si una e cu setul de bebe de la Ikea si cu baldachin
Happy Ama 24+ si Eva
betty200 spune:
Ama si a mea avea 503 g la 22 saptamani si 2 zile deci tot atat cat avea si a ta.
24+
bebitza
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Apropo de durerea asta mai puternica a lui Olimp, sa va povestesc prin ce a trecut o cunostinta cu sarcina si cate sacrificii a facut, acolo vointa....si acu iar ma gandesc la cretinele alea cu avortulrile din gauza greturilor . va zic repede pe scurt. Tipa nu reusea pe cale normala sa faca copii, cu chinuri mari si ani lungi de umblat pe la medici, le-a reusit o inseminare. Toate tratamentele facute au dus si la efecte secundare, a facut piatra la fiere sau rinichi (nu mai tin minte exact). Erau intr-o forma grava, incat trebuia operata. Sarcina era undeva in primul trimestru-a parta luna. S-a dus la urgente cu tatal ei, el era acasa, iar medicul de garda i-a zis ca nu e problema ca e insarcinata, ii face avort si o opereaza. Evident ca ea s-a enervat, tatal mai sa-l bata pe medic; i-a spus ca poate lui i se pare ceva firesc, dar ei se chinuie de ani sa faca acest copil, nici nu se pune problema unui avort. S-a adunat comisia de medici, au facut sedinta cateva ore, atunci in noapte (noaptea se intamplase tot) pt a gasi o solutie sa fie operata fara a se folosi anestezic, evident ca nu era voie. Cand au ajuns la o decizie, medicul care urma sa o opereze i-a zis cum sta treaba: iti dau o anestezie usoara de cezariana, tai, smulg si inchid; in timpul operatiei sa stii ca va trece efectul anestezicului, alta solutie nu avem. Si-a dat acordul si i-au facut operatia, jumatate pe viu. A urmat o sapt de cosmar, ca evident nici analgezice nu avea voie sa ia. Dupa operatie i-au dat asa fortat un algocalmin. Acum are o taietura destul de urata pe burta, pt ca s-au grabit sa inchida operatia. A dus sarcina la termen si a nascut o fetita. Si acum un an a avut placuta surpriza sa constate ca e insarcinata, bebele are cam 3 luni acum. Cand a vazut ca nu-i vine ciclul s-a gandit ca e bolnava, a mers la medic si nu-i venea sa creada ce aude, erau asa fericiti Trebuie sa-ti doresti mult un copil ca sa treci prin asa ceva, o admir mult, este o femeie puternica cred eu. viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd |
ce medici...prietena mea a aflat la 5 luni ca are cancer cu metastaze, la san si sotul fiind neamt a dus-o in germ. unde a operat-o de 2 ori, o data i-a scos tumoarea apoi au hotarat sa nu riste si i-au taiat tot sanul, cu bebe in burtica, si a nascut fortat mai repede intradevar ca sa poata incepe urgent tratamentul cu citostatice...dar bebe e perfect sanatos.deci nu stiu ce s-au cacait atata doctorii din cauza anesteziei
toata admiratia pt mamica!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 17+
olimp spune:
maeve nu am luat algocalmin , posibil paracetamol am sa iau la culcare , acum stau in pat lungita si mi-e mai bine , prefer sa nu ma indop de medicamente , oricum iau destule cu tombofilia mea , daca nu va ceda durerea ma bag la parecetamol...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Mai fetelor, sa nu imi sariti in cap, dar am si eu o propunere. Va rog sa imi spuneti daca vi se pare aiurea, va rog.
Eu una, si banuiesc ca si voi, sunt foarte impresionabila. As propune sa nu ne mai povestim cazuri dintr-astea nefericite cu copii spanzurati, boli incurabile etc. decat in masura in care suntem una din noi intr-o stare anume in legatura cu evenimentul respectiv...ne-am deprimat sau ceva... Zic pt ca probabil toate ne incarcam cu ganduri negre si nu ne prinde bine... Vi se pare aiurea sa propun asta? sincer! Poate sunt doar eu mai emotiva...Va rog sa nu credeti ca vreau sa cenzurez pe cineva. E doar o propunere
Happy Ama 24+ si Eva
doxy spune:
E faina tare asta :))
http://stiri.rol.ro/razi-de-te-doare-burta-asta-e-cea-mai-amuzanta-reclama-la-sampon-creata-vreodata-866414.html
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
happy_ama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty200 Ama si a mea avea 503 g la 22 saptamani si 2 zile deci tot atat cat avea si a ta. 24+ bebitza |
A! am tot citit pe aici 600-700-800g
Happy Ama 24+ si Eva
Cris_25 spune:
Olimp, eu n-am avut niciodata crampe sau alte pb din cauza vinetelor ... In primele 2 luni era mancarea mea de baza ... Vinete si rosii, altceva nu am prea mancat ... In perioada sarbatorilor de iarna toti se mirau pe mine ca mananc atatea vinete cand e masa plina de carne Am prestat si pe azi o portie, dar de post de data asta ... nu renunt la ele, dar daca fac figuri, ma gandesc serios ca or fi ele de bai
La capitolul greutate, picea mea avea doar 350g ... dar la 20 saptamani ce-i drept. Medicul a zis ca e in grafic, deci nu ma stresez cu greutatea, chiar daca pe voi va aud cu greutati mai maricele ...
Cand mi-a zis medicul ca are 350g, am zis ... Aoleo, deci cele 4 kg in plus sunt ale mele? A ras dragul de el ... si a zis ... "daca doar 4 ati pus pana acum, e foarte bine, sunteti in grafic. Sau ati vazut undeva femei gravide care sa nu puna?"
Eu azi merg iar la control ... ca v-am zis ca ma pun pe "vizionat" medici. Oare e prea devreme daca am fost doar vineri? N-a trecut nici o saptamana, acuma imi dau seama
20+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
happy eu sunt perfect de acord votez cu tine !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca