Stelute de iulie-august 2013 (63)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Doxy si maitrey multumesc de info, mai caut putin pe net, sun sa vad ce si cum si apoi iau o hotarare, important e ca mai am timp sa ma gandesc si razgandesc.
Amalia felicitari pentru grasune.
Olimp imi pare rau de dureri, daca vezi ca nu se mai poate baga un medical sau ceva nu te obosi sa mergi la munca ca nu iti fac statuie sefii.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

16+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

am intrat si am citit pe sarite..
Olimp mie mi-a zis dr ca am voie paracetamol, algocalmin si piafen, la durerea noastra. Eu am evitat , nu am luat nimic..dar dr nu m-a incurajat deloc cu ceasta durere. O sa se amplifice si nu are leac.

Paula durerea e de oase. Simti cateodata ca si cum ti-ar baga un cutit intre oasele pubiene.

Maeve ma intreb daca ne cunoastem, am stat 10 ani in Gl.
Mai ai bebei sau numele mic care este?? scuze indiscretia.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

cris eu asa ma manifest cand manac vinete , si eu la inceputul sarcinii nu aveam nimic de la ele , dar nu e regula , nu toata lumea funtioneaza la fel...

si eu luni merg la celalat medic la control , nu ma strsez rau la bebe nu face...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mihaela multumesc..,. din pacate situatia la mine este de asa natura incat trebuie sa mai merg si aprilie la servici...

ele , si eu ma feresc de noi medicamnte...am sa incerc sa invat sa convietuiesc cu durerea...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Ele, nu e indiscretie doar ca eu nu cunosc nicio mamica de gemene din pacate. In plus am stat mult in Bucuresti, in 2008 am revenit in Gl

Dar, poate ne intalnim la Bv, ca va trebui sa ma cazez cu vreo doua-trei saptamani inainte de nastere desi cred ca atunci cand ajung eu, nasti tu

Am pus la semnatura, mai am o fetita care face 6 ani in iul.

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maeve

Ele, nu e indiscretie doar ca eu nu cunosc nicio mamica de gemene din pacate. In plus am stat mult in Bucuresti, in 2008 am revenit in Gl

Dar, poate ne intalnim la Bv, ca va trebui sa ma cazez cu vreo doua-trei saptamani inainte de nastere desi cred ca atunci cand ajung eu, nasti tu

22+
A (15.07.2007)

Nu am gemeni, am o singura d-soara de 9 ani.
Nasterea mea e programata in jur de 30 iunie, deci e posibil sa fiu scapata dar te ajut cu tot ce pot..numai sa zici.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

ma duc sa fac capitolnou

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Stai ca eu sunt cu mintea-n colturi, am vazut ca scrie la semnatura ta Elena si Denisa, am crezut ca ai gemene -acum am realizat ca nu am fost atenta, scuze.

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

CAP NOUaici

Mergi la inceput