Stelute de iulie-august 2013 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Maitrey [teal]sunt fermecata de acel documentar cu cei 4 copii. Cei doi copii din Namibia si Mongolia, fiind crescuti atat de rudimentar, fara acces la toate aceste facilitati si tehnologii ale erei moderne, sunt atat de fericiti, relaxati si ce fain stiu sa se joace cu animalele
La inceputul filmului imi parea rau pt ei, dar m-am inselat, atata fericire pe ei si pace....sunt fermecata

Si eu l-am terminat de vizionat azi noapte pe la 2 Mi-a placut mult ... Si mie mi-a fost mila de cei doi la inceput ... apoi mi-am dat seama ca nu progreseaza mai lent ca ceilalti. Parca in acelasi ritm se dezvoltau, cam la aceeasi varsta mergeau, vorbeau ... faceau diverse gesturi. Deci nu totul consta in tehnologie si "cocoloseala"

20+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, nici eu nu am luat algocalmin si nu as recomanda... Poate o compresa, ceva.... si somn, vorba fetelor!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Olimp, eu stiu ca in spital se da la gravide algocalmin, in perfuzii. Dar mai intai incearca cu paracetamol. Mai multi dr mi-au recomandat paracetamol in loc de no spa pt dureri in sarcina.

Mony, eu am facut varicela, ca mi-am facut anticorpii, dar alte boli ale copilariei nu stiu. Nu-l duce o luna la gradi, daca iti permiti.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Olimp stiu cat de tare poate sa doara dar incearca sa nu iei nimic. Din nefericire pt noi durerile vor deveni tot mai intense pe masura ce avansam in sarcina si va trebui sa ne obisnuim cu ele . Stai asezata in pat si inecarca sa nu te misti vreo 2 zile prea mult si or sa te mai lase. Fa exercitii Kegel poate te ajuta . La mine sunt suportabile durerile sau m-am obisnuit eu cu ele.

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mony , delia asa stiam si eu ca nu este indicat in sarcina algocalminul , dar efectiv nu stiu ce sa fac , sunt in pat lungita , asa parca m-a mai lasat senzatia , ma gandeam la ceva unguient dar nici astea nu sunt acceptate care au camfor sau mai stiu eu ce...sper

a...intre timp ce scriam mesajul , am fost sunata si de dr care ma vede ) eu merg la doi) si mi-a zic ca este disjuctie de s...am sa caut de net sa vad ce este si ca nu am ce face decat sa ma obijnuiesc si ca la un moment dat abia am sa umblu ) deci ...in concluzie repaus la patut...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula asa este am intrebat de algocalmin..mi-a zis sa nu iau mai bine paracetamol cum spui si tu , voi lua , cred ca o pastila nu e mult /zi am uitat sa intreb si amanauntul acesta..

diana cred ca nu avem de ales decat sa bagam calusul in gura si sa rabdam...

mony ce faci draguta sper ca nu te inscrii si tu in clubul "lovitelor in pasarica "

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Olimp Incearca ca nu desfaci picioarele (sa nu te cracanezi) pt activitati simple (incaltat, iesit din cada , adunat ceva de pe jos), sa nu ridici nimic si sa nu stai in picioare prea mult. Si in pat eu am observat ca daca ma intorc de pe o parte pe alta cu picioarele lipite si incordata (strag tare toti muschii bazinului) nu ma doare. Daca ma intorc relaxata si intai cu un picior si apoi cu celalalt imi vine sa urlu de durere.

25+

Mergi la inceput

Disfunctia simfizei pubiene

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Olimp poti lua pana la 3/zi

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Olimp, pana la 3 pe zi poti lua.
Eu nu-mi pot imagina durerea voastra? E de oase? Musculara?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput