Stelute de iulie-august 2013 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Ele stiu cum e cu hormonii,si eu m-am certat acu cateva zile cu sotul si n-am mai putut dormii toata noaptea,de la un subiect total aiurea si fara sens.Dar f rau ma afecteaza orice acum

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mony, pai ne luptam cu mucii...asa m-am saturat de ei!!
Adevarul e ca nu i-am dat niciodata nimic de imunitate, ma gandesc ca si-o formeaza singur, dar incep sa ma satur...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mony multumesc de explicatii...

fetelor eu sunt acasa , mi-am luat inima in dinti si m-am cerut azi , nu mai pot sta pe sacun , nu mai pot umbla , ma doare pubisul de innebunesc , ati luat careva algocalmin insarcina ? realmente nu mai stiu ce sa fac.

mi-am sunat dr si m-a intrebat daca ma doare si burta , burta nu ma doare , doar osul , mi-a zis sa stau cuminte dar prea mult solutii nu are pentru mine .

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna burtici.
Am fost si eu azi la eco, o sa avem un baietel, maine fac triplu test in rest toate bune.
Doxy si celelalte fete care stiti imi puteti da ceva informatii despre doamna doctor Chelemen Oana de la Arcadia? Doctorita mea mi-a recomandat-o pe ea ca e cea mai cea in morfologii sau domnu doctor Iliev dar in fruntea listei e ea.As vrea sa aflu cate ceva si daca e ok sa fac si o programare, voi cele din zona unde ati facut/faceti morfologiile?
Dana multumesc de detalii legate de dragon.
Va pup si noapte buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

16+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

din cate am inteles ea ar avea ceva cursuri/ specializari in anglia pe medicina fetala. insa iliev cred ca are mai multa experienta. daca ar fi sa fac in alta parte (eu fac morfo la medicul meu la cabinet) probabil as merge la el. la fata am facut morfo la el, la baiat si acum la medicul meu.

insa este o parere subiectiva

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 20 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Buna.
Acum am ajuns de pe drumuri, analize pana la urma am facut si triplu astept rezultatele, va multumesc tuturor pentru urari.
Maytrei spune-mi te rog unde face eco doctorita Chelemen la care arcadia? Sa inteleg ca ea nu are asa multa experienta?Doctorita mea a insistat mai mult la ea ca s-ar pricepe mai bine la trombofii, si despre doctorul Iliev el unde face eco, vorbeste in timpul ala cu tine iti explica ce si cum?Tu ai fost multumita de el?Ar trebui sa ma decid ca sa pot face programare ca e ori in saptamana mare ori in prima saptamana dupa pasti si ma gandesc sa prind loc poate mai intervin si concedii.Eu nu sunt din iasi si de asta intreb de locatiile unde se face eco, sa fie si aparatura buna si medic bun.
Mersi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

16+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Am vazut si eu documentarul...ce pot sa zic...IMPRESIONANT!
Parca e ca un dus rece...sa vezi in ce conditii cresc bietii copilasi si noi avem de toate si ne plangem...

Olimp, stai cumintica acasa si odihneste-te! Sper sa nu te mai doara!

Bobitza 19+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maeve

Offf, pana imi intra mie un mesaj voi mai scrieti 10 si sunt mereu in contratimp.
Asta cred ca e abia al cincilea.

22+
A (15.07.2007)

Scrie repede zece mesaje, unu dupa altul si gata. Ai scapat

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Paula te cred,si la noi e tot la fel.Nici eu nu-i dau nimic pentru imunitate.E greu ca ia tot felul de virusi de la gradii si mai e si vremea asta schimbatoare.
Vroiam sa va intreb pe cele care nu ati facut toate bolile copilariei si mai aveti un copil......mi s-a spus la gradi ca in perioada asta apar in gradinite epidemiile cu bolile copilariei.Voi ce ati face in cazul asta?

puiut

Mergi la inceput

Olimp din cate stiam nu ar fi voie algocalmin in sarcina.Si eu spun sa stai linistita in pat,si daca nu-ti trece cu un no-spa,incearca un uscosin supozitor.

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Olimp eu n-am luat agocalmin, mai bine stai linistita, ce sa zic, parca algocalmin...e prea mult, astia zic ca si asa nu e recomandat. Alegerea iti apartine.
Daca incerci sa dormi sigur va fi mai bine. Eu la dureri ma pun la somn, sa nu le simt.

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Si eu de vreo 3 zile am dureri in partea de jos,dar la mine is 2 cauze principale,constipatia si epiziotomia.

puiut

Mergi la inceput