Stelute de iulie-august 2013 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ioi, Mocanita, du-teeeeeee!!!
De ce sa ratezi asa ceva?? iti incarci bateriile, cheltui bani, faci cumparaturi, stai la palavre cu prietena.

Multumesc de cuvintele frumoase. Cu mare drag o sa vorbim dupa, numai sa nu plictisim fetele.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Hai sa va minunati ce poate debita o minte ohihnita in concediu

M-a apucat nostalgia si de o ora vizionez pozede familie ... Am ajuns la concluzia ca dintre toti parintii nostri, doar socru e mai uratel ... Oare sunt sanse sa semene printesa mea cu el? Fetelor, voi semanati careva cu bunicul din partea tatalui? Sunt dusa nitel, asa-i? Probleme la mansarda

Va pup
20+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Neata, fetelor!!

Cu cafeluta la apel!!

Am razbatut si eu de prin nameti, dupa 40 de min de incercari de a parca undeva...
Eu azi m-am trezit bine se pare. Vad partea buna a vremii de afara: e ultima zvacnire!! Si-apoi o sa vina primavara si o sa ne scaldam in verdeata si flori

Monirina, multumesc

Mocanita, suntem chiar la o zi distanta! Deci ma intelegi...E greu sa fii balanta Referitor la zbor, am inteles ca de joi se face mai frumu, asa ca go for it!!! Asta cu intamplatul...poate sa ti se intample si acasa in pat, in somn...oriunde... Nu e ca si cand te arunci in ceva extrem cu buna stiinta

O zi minunata sa aveti!!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Ioi, Mocanita, du-teeeeeee!!!
De ce sa ratezi asa ceva?? iti incarci bateriile, cheltui bani, faci cumparaturi, stai la palavre cu prietena.

Multumesc de cuvintele frumoase. Cu mare drag o sa vorbim dupa, numai sa nu plictisim fetele.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mi-e frica Elena. Nu pot sa-ti descriu ce frica . N-a fost dintotdeauna asa si ma consolez cu ideea ca in Anglia am fost de ff multe ori cu toate ca acum cateva luni cand am cumparat biletul eram f entuziasmata. Am fost chiar cu Toma cand avea 9 luni daca poti sa-ti imaginezi. Nu stiu ce-i cu mine acum, sigur are legatura si cu sarcina, dar e prea puternic instinctul.

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Cris, eu din cate am mai citit, si nu cred ca e adevarat , primul copil seamana mai mult cu mama tatalui (soacra) Uitandu-ma in jur, nu cred ca e nicio regula

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mocanita sper ca nu te-am speriat cu mesajul meu , eu din pacate sunt o fricoasa , sa ai zbor usor...

happy neata...

cris nu trebuie sa ai mintea odihnita si eu ziceam ca Ilinca sa nu semene cu bunica sotului ... cu oricene altcineva , nu avea nici trasaturi frumoase si era si uracioasa...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Buna dimineata si de la noi!!!
Noi bem un iaurtel deci trecem peste cafeluta.
Paula in buc a nins e urattt afaraa!!! Bate un vant cred ca te ia pe sus. Tocmai ce ma uit la vreme si tot sper sa spuna ca vin 20 grade. Aha Olimp te-am prins deci u esti vinovata de zapada . Mie imi plac primavara si toamna vara e prea cald iarna e prea frig. Partea proasta este ca am dat cauciucurile de iarna jos . Happy u inca le ai???

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

m-am indragostit de asta, o iau de pe GAP , nu pot sa ma abtin.

http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=57135&vid=1&pid=000300463000

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

mocanita sper ca nu te-am speriat cu mesajul meu , eu din pacate sunt o fricoasa , sa ai zbor usor...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Doamne fereste Olimp, stai linistita, ma hotarasem deja ca nu merg

Mergi la inceput

Dana, din fericire le am. A tot zis sotul sa mergem sa le schimbam dar cum eu am fost cu scoala...am tot amanat. Uite ca a fost cu noroc!!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput