Stelute de iulie-august 2013 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

amalia si Ilinca pe la 5 o apucat-o inghionteala ..dar am adormit , imi imaginez ca doua fiind tropaite mai cu spor

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pe voi chiar va trezesc noaptea cand se agita puiutii? Mie niciodata nu mi s-a intamplat, desi la Raul nu am dormit intr-o noapte si am fost f surprinsa sa aflu ca toata noaptea s-a agitat in burtica si eu niciodata nu am simtit . Cred ca dorm eu ca nesimtita

Olimp, eu cam fac 50 de km pana la birou, si i s-a facut mila de mine. In plus, pot lucra si de acasa.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

[quote]citat din mesajul lui Monirina

Bobitza tu radiezi in fiecare poza!!! cred ca o sa ai un copil tare vesel :)

si eu ma tin sa-ti zic demult tot asta, te vad dansand cu ea prin casa dupa ce o sa nasti

mocanita arati minunat!! ce mare e burticuta, in rest esti inalta si slaba :) iti mai zic o data ca ai un copil de milioane :)

Multumim.. Tu zici ca ai putin peste 20.

Ama, esti balanta Ma uitam cine e in aceeasi zodie cu mine si te-am gasit. Eu sunt pe 6. La o diferenta minora de 9 ani

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Eu sunt acasa, in pat, astept sa mi se trezeasca minunea. Nu m-am dus azi la munca, ca m-a sunat seful sa stau acasa pe vremea asta. Ce bine!!!
Cum e la Bucuresti? Viscol, asa cum se anunta?
Mai sunt 2 zile de frig si vine primavara!!!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Ce super sef ai Paula, sa-ti traiasca. M-am uitat si eu pe accuweather si asaaaaa ziceeeee - ca de vineri se incalzeste semnificativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula aici ninge usor, dar inca nu e viscol.
Si pe mine ma trezeste bebe noapte cu cate o inghionteala..dar eu insist sa dorm in continuare.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mocanita ti-am vazut pozele, esti o burtica stilata si eleganta.

Astept caldura, sa imi rezolv cu var, curatenie.....

25 saptamani

Mergi la inceput

Eu joi aveam bilet de avion sa plec la Londra. L-am luat prin noiembrie-decembrie cred, la inceputul sarcinii oricum, singura plecam la prietena mea din UK sa ma recreez si eu 3 zile singuraaaaaaa . E prima oara dde cabnd il am pe Toma, nu ma invidiati M-am tot gandit si razgandit si nu mai plec. Mi-e frica de zborul pe vremea asta, ma trezesc gandindu-ma ca mor, ca cine stie ce turbulente prind si paralizez de frica si o sa ii fac rau si copilului, etc. In principiu ca mor .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Mocanita ti-am vazut pozele, esti o burtica stilata si eleganta.

Astept caldura, sa imi rezolv cu var, curatenie.....

25 saptamani

Ele, eu sunt muta in continuare de cand am vazut ce poate sa faca cineva ACASA. Sunt cazuta in admiratie pentru determinarea ta, sper sa mai vorbim si dupa nastere SI despre sport . O sa-ti povestesc odata cam cum decurgea ora mea de sport acasa de dupa ce s-a nascut Toma . Iti garantez un moment umoristic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

'neata si de la adormita de mine

M-am trezit pe la 4:30 sa merg la baie, Lori mic a inceput ora de gimnastica si n-am mai putut dormi. L-am pazit pe tati pana a plecat la serviciu, pe la 6. Abia atunci s-a potolit praslea si m-am pus sa mai dorm cata si acum sunt batuta in cap

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula te intelg ... 50 km...

mocanita si mie mie frica de avion...fac asa de urat , imi vine sa deschid geamul si sa ies , cred ca fac atac de panica

delia r neata si tie

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput