Stelute de iulie-august 2013 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy de cele mai multe ori fetele seamana cu tatii si baietii cu mamele dar stiu atatea situatii la care nu se potriveste regula , adevarul este care e mai tare in gene ! dominante ..ala domina si trasaturile

eu sunt curioasa cum va fi Ilinca caci si eu si sotul suntem doua ramuri de gene dominante , tata seamama perfect cu bunica , eu sunt leita tata...sotul e leit taicasau..deci gene bine transmise , acum vom vedea care e mai tare din parcare

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Mocanita si eu as pleca . Pana acum nu am mers cu avionul si cu siguranta nu as rata o excursie. Imi este un pic teama dar curiozitatea e mai mare .

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

m-am indragostit de asta, o iau de pe GAP , nu pot sa ma abtin.

http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=57135&vid=1&pid=000300463000

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

F tare!! Cu blugi putin rupti si...un balerin acum ..mmm

AAAAA!! e pt bebe

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Ama, , da, e pentru Mariuca mea.
Maica-sa are deja genul asta

Roxana, +18 si Toma, 07.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

'neata buline!
Vai cat ati mai scris...Ieri dupa ce am venit de la servi, am inceput sa citesc ce ati scris in we., dar am adormit. Azi cum stau acasa, ca am si eu un bebe de gradinita in burtica si ei stau acasa, am terminat ce am inceput ieri.
M-ati terminat cu pozele: nu mai stiu pe cine sa mai complimentez, ca toate sunteti niste missmamici! Eu zic sa facem un album pt. un calendar, ca prea suntem super.
Aveam atatea de spus, dar daca m-am intins cu cititul si am uitat.

18+ "Bubu"

Mergi la inceput

Cris, are dereptate Ama in legatura cu studiile efectuate pe asemanarile intre generatii. Eu, de pilda, sunt identica bunica din partea tatalui. Ea a avut 7 copii si toti, cand ma vedeau, erau coplesiti de sentimente cu privire la mama lor. Am si niste poze cu bunica din anii 60, asa ca stiu cum voi arata pe la varsta de 70 de ani!

18+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mocanita, puteti sa iesiti in oras in tinute "look alike"

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Betty, mi-a iesit o prajitura super. Daca mai ai asa retete usor de facut, poate ne mai trimiti si noua, sa ne mai bucuram acum, cat mai putem, inainte de curele de slabire. Astept niste poze cu hainute mulate!

18+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

[quote]citat din mesajul lui Cris_25

Hai sa va minunati ce poate debita o minte ohihnita in concediu

M-a apucat nostalgia si de o ora vizionez pozede familie ... Am ajuns la concluzia ca dintre toti parintii nostri, doar socru e mai uratel ... Oare sunt sanse sa semene printesa mea cu el? Fetelor, voi semanati careva cu bunicul din partea tatalui? Sunt dusa nitel, asa-i? Probleme la mansarda

Va pup
20+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Ai probleme la mansarda...de la hormoni ti se trage

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Delia-R, de cand ai pus pozele salivez la checul de conopida, ca sa nu mai vorbesc de burtica ta... Am citit ca faci chiftelutele tot asa. Eu de ceva vreme, nu le mai prajesc in tigaie, le pun pe tava, in cuptor si ies super.
Daca poti, as vrea si eu reteta de la checul de conopida.

18+ "Bubu"

Mergi la inceput