Stelute de iulie-august 2013 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
mocanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefana0909 Betty, mi-a iesit o prajitura super. Daca mai ai asa retete usor de facut, poate ne mai trimiti si noua, sa ne mai bucuram acum, cat mai putem, inainte de curele de slabire. Astept niste poze cu hainute mulate! 18+ "Bubu" |
Si eu am facut-o Betty, de 3 x pana acum chiar . Am tot uitat sa ma spun... o data am facut-o chiar cu faina integrala, in afara de faptul ca n-a crescut asa mult a fost chiar super buna, la fel ca de obicei.Am facut si tiramisu si am riscat si m-am indopat, ca-mi iese fff bun , dar ma gandeam totusi sa-l fac reteta fara ou daca il mai fac in viitorul apropiat. Ati incercat vreodata?
http://cevabun-cevadulce.blogspot.ro/2013/01/tiramisu-fara-oua-provocarea-secreta.html
Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011
Bobitza_85 spune:
Neata dragutelor!
Irina, Mocanita, sa va auda Dumnezeu si sa am o fetita vesela !
Eu de fel sunt o ranjita, dar mai cad si eu din cand in cand in putul cu melancolie...depinde si in preajma cui stau.
Cris, ce m-ai distrat cu postul tau...la mine socrul este taaaare dragalas, are pometii proeminenti, nasul mic si carn, e fff inalt, ce sa mai, mi-ar placea sa semene fetita mea cu el.
In schimb, nu m-as arata prea incantata sa semene cu scorpia, padon, mama (so)acra
Nu ca e urata, ca nu pot spune asta, dar nu-mi place mie felul ei de a fi...
19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca
stefana0909 spune:
Delia-T, chiar ca iti sta bine in verde! Cand ma uit la pozele tale, parca ar fi venit primavara. Acum chiar arati ca a graviduta, s-a mai implinit burtica fata de ultimele poze!
18+ "Bubu"
Ele spune:
MStefania mii de .
Am vazut pozicile de ieri, si te-am admirat pe toata partile..dar am uitat sa scriu.
A crescut si burtica ta , imi place sa e sus, sub sani. Si iarasi ma lovesc de un chip foarte luminos.
Imi plac chipurile de gravide senine, luminoase..se vede ca va implineste acest lucru.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefana0909 Cris, are dereptate Ama in legatura cu studiile efectuate pe asemanarile intre generatii. Eu, de pilda, sunt identica bunica din partea tatalui. Ea a avut 7 copii si toti, cand ma vedeau, erau coplesiti de sentimente cu privire la mama lor. Am si niste poze cu bunica din anii 60, asa ca stiu cum voi arata pe la varsta de 70 de ani! 18+ "Bubu" |
Ce draguuut, Stefana!
Eu sunt leita mami iar sora mea este o combinatie intre tati si bunici, bunicute...foarte dragut!
Chiar ma distram sapt trecuta ca o complimentam pe o prietena ca are un baietel frumos de 4 luni si seamana perfect cu ea.
Iar ea imi zice ca stie ca de cele mai multe ori copiii seamana cu cel care iubeste mai mult in relatie.Insa a contrazis-o repede prietena ei, al carei baietel seamana perfect cu tatal, insa au divortat de curand pt ca el zbura din floare in floare....deci asta cu iubitul, e MIT.
La fel si la ai mei: daca eu seman cu mama si sora cu tatal, care pe care?!
Bobitza_85 spune:
Ele, mie mi se pare ca toate avem sclipirea aceea in ochi, specifica femeii grvide, insa cred ca la noi, cele aflate la prima sarcina, e mai vizibila...e ceva nou, coplesitor, dar minunat!
Delia_Rodica spune:
Eu sunt fata lui tata toata, fratele cel mare ii tot ma-sa , iar cel mic seamana pe strabunicul din partea mamei
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
stefana0909 spune:
Ama, pana acum nu prea am distins burtica de sub rochite, dar acum pot sa spun ca e delicioasa
18+ "Bubu"
Delia_Rodica spune:
Stefana0909 iti dau reteta de chec/chiftea de conopida, cu cantitati potrivite ca sa pun reteta pe blog, dar evident ca potriveste la ochi, nu e musai sa respecti gramajul. Cand pun pe blog trebuie sa dau cantitati care sa si dea rezultate, e pt pers care chiar nu stiu sa gateasca. Eu in general fac la ochi, la simtul maini
-1 kg conopida
-4-6 fire ceapa verde
-2 felii de paine inmuiata in lapte si stoarse bine
-2 oua
-4 linguri pesmet
-ulei (daca se prajesc pe foc)
-sare, piper,marar
Se fierbe conopida in apa cu sare, pe treisfert; ceapa se toaca si se caleste; conopida se toaca cu cutitul si se amesteca cu ceapa calita, feliile de paine, sare, piper, ouale intregi, marar si pesmet. Se omogenizeaza bine aluatul, se pune in tava de chec si se da la cuptorul incins la 180 grade Celsius, cca 45 min.
Se pot face si chitele din aluat si se prajesc in ulei.
*eu toc conopida cu cutitul pt ca are textura mai placuta asa, sa o simti, nu-mi place sa fie pastoasa.
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd