Stelute de iulie-august 2013 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
unidanad spune:
Fetele mi-a spus sora mea ca sunt oferte in real. Auchan a cumparat real si fac lichidari de stoc daca va intereseaza. M-am uitat pe catalog online si mi se par bune preturile. Cine vrea sa se duca
24+ David sau Patrick
Dana
doxy spune:
Neata! Mdaaa, e clar cu memoria mea, nu ma pot baza deloc pe ea... ar trebui sa raspund pe masura ce citesc...
Cris, esti mortala :)))))))). Eu merg pe ideea "la noi in familie toti is frumosi, asa ca poate sa semene copilul oricui, dar mai ales mie" :)))))
Si apropo de semanat. Socrii si acum mai spera ca lui Rares o sa i se innegreasca parul . Imi mai zic din cand in cand parca s-a mai inchis putin la culoare, nu? Nu mai este asa de blond!
Blondutul mamei cel frumos!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
stefana0909 spune:
Delia-R, multumesc de reteta. O voi face in forma de chec, ca in poza ta. As vrea sa o fac azi, ca nu mai pot de pofta, dar nu am conopida si azi nu as vrea sa ies din casa. Poate il conving pe sot sa treaca pe la piata, pe seara.
De abia astept sa gust! Eu sunt fan verdeturi, iar cand vad ceva cu verde, sunt lesinata de pofta!
18+ "Bubu"
doxy spune:
Si eu stiu de regula "baietii seamana cu mamele si fetele cu tatii" Rares seamana cu mine, eu seaman cu taica`meu. E clar ca nu 100%, mai imprumutam si de la celalalt parinte.
doxy spune:
Era un banc simpatic pe tema asta. Ceva de genul: "9 luni il porti in burta, un an nu dormi noptile si el vezi Doamne seamana cu tati
doxy spune:
Fetelor, in alta ordine de idei, eu am o mica mare nelamurire...
Ieri dupa masa m-au apucat iar pandaliile, dureri pe sub burta, nu mari, mai mult o jena nasoala ca la infectie urinara. Ma gandesc oare o fi infectie sau juca mandra mea pe vezica. Ieri m-a nenorocit, efectiv, pentru prima data zbantuiala ei era destul de dureroasa pentru mine. Si o simteam jos. Fugeam la baie imediat.
Ma gandesc sa fac totusi o analiza de urina ca sa fiu sigura, desi stiu ca la infectie te ustura cand te pisi. Pe mine ma ustura cand "ma joaca" mandra.
Stiu ca a mai avut cineva infectie urinara, nu mai tin minte cine... ce ati luat atunci?
stefana0909 spune:
Dana, ai dreptate, chiar au un catalog numai pentru bebelusi!
http://www.real-hypermarket.ro/pdf/promo-baby/Bucuresti.pdf
18+ "Bubu"
Ele spune:
Doxy si eu la fel.E si vorba cu cioara care isi lauda puiul :)
Denisa seamana cu tacsu, era blonda de mica, acum s-a mai inchis la culoare. Si are ochii mei.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
liliana83 spune:
Buna fetelor!
V-am admirat pozele,toate sunteti SUPERBE, radiati fericire si implinire.Uitandu-ma pe album, m-am mai linistit , nu mi se mai pare nici burtica mea exagerat de mare.
Bobitza_85, mi-am pus si eu semnatura, sper insa sa am gija s-o actualizez saptamanal.
LiLI +25 si mamica lui Codrin 04.09.2008