Stelute de iulie-august 2013 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefana0909 Delia-R, multumesc de reteta. O voi face in forma de chec, ca in poza ta. As vrea sa o fac azi, ca nu mai pot de pofta, dar nu am conopida si azi nu as vrea sa ies din casa. Poate il conving pe sot sa treaca pe la piata, pe seara. De abia astept sa gust! Eu sunt fan verdeturi, iar cand vad ceva cu verde, sunt lesinata de pofta! 18+ "Bubu" |
poate se indura sotul , eu as mai fii pus niste ciuperci (imi plac mult) dar nu aveam, de multe ori adaug si morcov ras...vezi si tu ce-ti place
Cu placere
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
doxy spune:
Ele .
Pentru mine era destul de suparator. De cum l-am nascut pe Rares si socru-meu si soacra-mea nu ma slabeau deloc, seamana cu fiu`su, ba cu celalalt fiu, ba cu nus`ce neam de-a lor. Nu se punea deloc problema ca ar semana cu mine. De parca era de rau daca semana cu mine. Eu nu comentam nimic, dar asa de tare am fost satisfacuta cand ne intorceam din Bulgaria de la mare si Rares avea 5-6 luni si ne-am oprit la o pensiune in mamaia sa dormim o noaptea, iar doamna cand ne-a vazut a exclamat tare "ce seamana cu mamiiii, e leit!"
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
hadrianae spune:
'mneata!
Offf, nu mai stiu ce aveam de spus.
Stiu doar ca am vazut multe poze cu burtici fooarte frumoase.
Olimp, aratai foarte bine! Si cu burtica arati la fel de bine, doar ca gravida.
Bubulina, esti frumoasa si radiezi! Iar rochita e delicioasa! Vreau sa cumpar si eu rochite!
Amalia, sa-ti traiasca domnisoarele. Cred ca ce-i la tine in burtica!
Delia_R, ai o burtica finuta si draguta. Arati foarte bine.
Delia_T, chiar ti-a crescut burtica. Iti sade bine. iar costumasul verde este frumos rau.
Ama, la tine no comment. Te inteleg ca vrei si tu sa te plangi de kg. Noi te ascultam, ce sa facem, dar ne-am cam dori sa aratam ca tine.
Ele, mda... la tine totul e foarte bine conturat. Super fain!
mstefania, sunteti doua frumusele!
Paula, ce-mi place burtica ta! Mi se pare perfecta! Asa rotunjoara si frumoasa!
Sper ca n-am ratat pe nimeni.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+
Poze
doxy spune:
Fetelor, eu asta mi-am propus sa fac si tot astept ocazia...
http://www.supereva.ro/info.asp?id=11710
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
Delia_Rodica spune:
pt delectarea neuronilor, ucrainienii au talent, merita vazut
http://www.youtube.com/watch?v=uIV6mNGTIP4&feature=youtu.be
hadrianae spune:
Legat de semanat, e clar ca e o loterie. Si mie imi spune soacra ca vai ce seamana cu sotul. Mama zice ca seamana cu mine, dar nu e asa de convingatoare. Intr-adevar, cateodata este leit sotul meu, asa cum l-am vazut in poze de cand era mic, doar ca e mult mai frumos . Asa ca am ajuns la concluzia ca seamana cu el, dar e frumos ca mine.
Mie imi spunea mama ca si eu si sora mea, cand ne-am nascut eram tare frumoase, cu pielea roz si curata, ce mai, se minuna toata lumea. In fine, asta e poveste de mama. Copiii surorii mele (trei la numar) au fost si ei foarte frumusei de la nastere. In schimb soacra povesteste ca ea cand era insarcinata cu sotul meu era sigura ca o sa aiba fetita. Nu avea niciun dubiu. A nascut greu si dupa aia a durat ceva pana a ajuns sa-l vada. Cand a ajuns la el urla de foame, era negru si cu un par mare si uraaaat (povesteste ea), asa incat ea le-a zis asistentelor foarte serios ca asta nu-i copilul ei, ca ea are fetita si n-a nascut cumva o tiganca odata cu ea?
Drept urmare, eu i-am zis sotului inainte sa-l nasc pe Alexandru: "in familia mea s-au nascut numai copii frumosi. La tine, ai auzit si tu. Daca cumva nu iese frumos, e numai vina ta!"
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+
Poze
dnapotecuta spune:
Buna ziua gagici cu burtici,
Si noi prin preajma insa am fost la bunici de joi si doar ce ne-am intors. Am incercat asa sa spicuiesc din ce ati mai scris voi in perioada asta. Vad ca nimic iesit din comun. E buna discutia asta despre discutie ca asta inseamna ca ne-am mai potolit cu paranoia.
Noi vineri avem eco ca a trecut luna de la morfo de pe 1. In rest toate bune. am cam obosit la bunici ca de la o vreme incep sa am alte limite de viteza pe care nu le constat decat dupa ce am sarit calul insa incarcati psihic. A fost ziua bunicului si ne-am adunat intr-un mod nesperat cu totii. A fost super. Saptamana asta insa numai ling rani si ma intorc de pe stanga pe dreapta. Preocupare principala: datul paginii la carti si cam atat.
Va pup dulce pe toate!
Alina 25+
Delia_Rodica spune:
Oxana mie-mi face bebele figura cu vezica de pe la 17 sapt, parca fuge dintr-o data direct pe vezica. Imi facusem si eu analiza de urina, crezand ca e infectie urinara, dar nimic, e praslea care are un fix cu vezica lu mami
Maeve spune:
Va salut pe toate, eu am mai fost pe DC dar nu am mai intrat de foaaaarte mult timp, am uitat si user-ul si parola si n-am mai avut acces de la serviciu. Acum am si ma bag si eu in seama
Am DPN 27 iulie, astazi ma duc la morfologia fetala de trim II si sper sa-mi reconfirme ca-i fetita, nu de alta dar deja am cumparat hainute si o iau razna daca acum imi zice ca-i baiat.
Mai am o fetita care va implini 6 ani cand o nasc eu pe sora-sa.
Voiam sa stiu daca e cineva care va naste la clinica Eva din Brasov.
22+
A (15.07.2007)
mocanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dnapotecuta Buna ziua gagici cu burtici, Si noi prin preajma insa am fost la bunici de joi si doar ce ne-am intors. Am incercat asa sa spicuiesc din ce ati mai scris voi in perioada asta. Vad ca nimic iesit din comun. E buna discutia asta despre discutie ca asta inseamna ca ne-am mai potolit cu paranoia. Noi vineri avem eco ca a trecut luna de la morfo de pe 1. In rest toate bune. am cam obosit la bunici ca de la o vreme incep sa am alte limite de viteza pe care nu le constat decat dupa ce am sarit calul insa incarcati psihic. A fost ziua bunicului si ne-am adunat intr-un mod nesperat cu totii. A fost super. Saptamana asta insa numai ling rani si ma intorc de pe stanga pe dreapta. Preocupare principala: datul paginii la carti si cam atat. Va pup dulce pe toate! Alina 25+ |
Alina, cu stilul dobandit in urma rasfoitului miilor de pagini (probabil) ne delectezi pe noi acum cu fiecare post.
Roxana, +19 si Toma, 07.07.2011