Stelute de iulie-august 2013 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
diana_popa27 spune:
Delia sa nu scape pisica de sedintele foto! Asa imi place!
si eu am patit la fel cu burtica cand eram la varsta ta de sarcina de la o sapt la alta. Sapt asta am mai avut un puseu si la burtica si la fund . Pana si sotul a observat care e delicat in general. Dupa ce i-a scapat bomboana si mi-a zis ca am pus pe coapse destul de mult a fugit repede din camera cand a vazut ce fata am facut. Probabil, se temea pt siguranta dintilor sai
Fetelor sunteti frumoase toate M-am uitat pe toate dar nu imi aduc aminte ca ma uitam pe masura ce citeam.
Olimp nu stiu ce talie nu aveai tu ca mie mi se pare ca f bine definita! Parca tui te mai polangeai de cosuri si eu ma laudam cum ca am un ten superb si glorios .... in 2 zile mi-au iesit ca in adolescenta vreo 5-7 mi-e si frica sa numar
Ele ..tie ti-am zis deja ca nu mai ai voie sa te plangi si ramane asa!
Bubulina radiezi! Mie mi se pare ca esti mai slaba in ultimele poze. Arati superb.
25+
viitoare mamica de Medeea
olimp spune:
delia t imi place, ai stiut tu de ce il cumperi
happy multumesc....
toate suntem frumoase caci suntem tinere ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
diana multumesc de aprecieri...
eu nu m-am plas de cosuri , eu am zis ca am tenul exact ca inainte , piele fina si fara probleme, sunt norocoasa...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
Olimp scuze ... nu mai stiu cine. Memorie de gravida
25+
viitoare mamica de Medeea
olimp spune:
diana si eu am observat ca dospesc in salturi...al meu ma alinta "pinguinul meu casalot " si eu zic da da casalot..balena in devenire
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
diana relax , eu nu sunt suparacioasa deloc , si mie mintea de gravi patineaza de multe ori
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
eu nu stiu ce se intampla dar imi este asa de sonm...si nu e decat 9 30...
25 + Ilinca
Ilinca
Sweety4u spune:
Bobitza, si eu am fost la VL in weekend (am absentat si eu motivat) Felicitari pentru „prunita”!
Olimp, felicitari si tie pentru Ilincuta jucausa!
Noapte buna!
olimp spune:
swetty multumesc si NB
25 + Ilinca
Ilinca
bubulina2401 spune:
Olimp ...esti o dragutza! :)
Diana, multam de aprecieri. Iti sta super bine cu noul look si burtica. :)
22+ de