Stelute de iulie-august 2013 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp delia in pozele puse aveam 75 de kg , apoi cu tratamnetul dat de doctorita ca sa raman garvi am ajuns la 80 kg acum am 90 XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
Si sora lui iubi a facut tratamente pt fertilizare si s-a ingrasat, dar totul merita.
Din pacate ea a ramas cu f multi bani dati aiurea, fara rezultate. A ramas insarcinata in final, dupa ce a desfundat trompele si cand bebe a avut 9 luni a ramas iar . Si toate problemele dupa ce avea deja un copil de 7 ani.
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
delia_timpau spune:
Am mai pus si eu pozee de sambata de prin casa. Sa vedeti la mine transformare. Parca a explodat burtica in 2 sapt!! Nu dati cu pietre, dar parca nu ma mai recunosc Noroc ca ma salveaza pisica, ea are burta mai mare
Dana . Ma bucur ca esti bine.
Ama,stii parerea mea. Arati excelent!! Cate mamici nu ar vrea sa "se ingrase" cum "te-ai ingrasat" tu..
Ele, oau ce tonus!! Acum imi descarc Pilates, poate poate ma apuc si eu de treaba, acum ca ma simt bine!
Olimp, ai un cozonacel minunat! Si inainte aratai f bine!
Bubulina, f frumoasa burtica!
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
olimp spune:
diana si eu m-am dus sa cumpar kiwi , am luat vreo 2 kg , cand am ajuns casa aveam niste intepaturi la " domana " in oase de imi venea sa ma tin de ea
si eu pap slanina cu ceapa si rosii..., slanina o tin in congelator , nici eu nu am imunitate la toxo , sambata nu m-am mai rezistat si mi-am luat ICRE...acum pap icre de la frima asta de 5 ani su nu am avut nimic oi avea tocmai acum...
liliana ma bucur ca esti bine , execsul de lichid se poate tine in frau , e ok , asteptam poze si vesti bune incontinuare...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Delia ce ai crescut in burtica . Imi place mult costumasul
viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd
olimp spune:
delia t intradevar se vede diferenta ,a crescut burtica , ce bine iti sta in verde , te pune in valoare ...iar pisicuta imi vine sa ti-o mananac ce dulce este..
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
delia r nu regret kg puse in urma tratamenutlui , le dam jos noi incet incet ...
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
nb delia r
25 + Ilinca
Ilinca
delia_timpau spune:
Ms fetele
Costumasul e de la TinaR luat acum muulti ani cu 7 numere mai mare pt ca imi placea. Stiam ca o sa vina si vremea lui Noroc ca am facut sambata curat in sifonier
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
happy_ama spune:
Yvy odihneste mai mult burtica! Nb
Olimp, foarte sexy!! Si nu mi se pare ca nu aveai forme si talie!
Happy Ama 24+ si Eva