Stelute de iulie-august 2013 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
olimp spune:
multumesc bubu , ma bag si eu la somn , NB
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana83 Fetelor sunteti fantastice!Am dat refresh si am gasit 5 mesaje noi cu parola.Multumesc tuturor,lacrimile mele amare au avut efect imediat. Dupa cum am mai zis eu va urmaresc constant, sunt si zile cand nu pot intra, insa cu postatul mi-e mai greu... as avea si eu multe lucruri sa spun si sa intreb, insa cum nu pot intra imediat sa vad ce s-a mai raspuns, mi-e frica ca n-as raspunde tuturor si decat sa supar pe cineva mai bine citesc ce povestiti voi. In linii mari : bebe e bine, am facut morfologie fetala sapt trecuta, totul este in limite normale, sunt putin ingrijorata ca am burtica cam mare si stiu ca e de la faptul ca am lichidul amniotic aproape de limita superioara insa doctorul a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez ca e bine, nu este in exces.Am luat 10 kg pana acum, dar ma simt foarte bine, inca am mobilitatea destul de buna.Va pup pe toate, sunteti niste dragute , acum ma grabesc sa va admir burticile.Promit cat de curand sa pun si eu poze cu burtoiul meu imeens |
Liliana, in cate sapt esti?
Te pupik!
19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui Sweety4u Bobitza, si eu am fost la VL in weekend (am absentat si eu motivat) Felicitari pentru „prunita”! Olimp, felicitari si tie pentru Ilincuta jucausa! Noapte buna! |
Sweety, chiar ma gandeam la tine iubita....cu codul asta portocaliu, sa nu te prinda vremea rea pe drum...
Am vrut sa intru pe seara sa intreb de tine dar am vb cu sora mea pe skype 3 ore...nu ne mai auziseram de 4 zile si imi era dor de ea.
Ce coincidenta, sa mergem amandoua in acelasi weekend
Bobitza_85 spune:
Am intrat pe albumul cu poze si m-am minunat...avem numai mamici si burtici frumoase!!!
Sincer, fiecare are farmecul ei, fie ca e slaba sau nu, tonifiata sau nu, mie imi parerti toate deosebite, dulci, dragalase, radiati!
Eu recunosc ca desi nu am 90-60-90 si nu am avut de 5 ani incoace, nu m-am simtit niciodata mai frumoasa si atragatoare...Burtica imi da un aer aparte, pe care il transmit fiindca toata lumea imi zice ca sunt frumoasa, desi eu stiu ca nu e asa, sunt draguta, dar nu am fost o frumoasa niciodata!
Deci, pana la urma ce conteaza?! Sa fii multumita cu ce ai si sa te simti bine in piele ta, asta presupunand sa intelegem ca e normal sa ne ingrasam si sa ne schimbam, dar cu ce pret?!! Cate nu ar vrea sa treaca prin aceste lucruri si poate nu au ocazia...
Sa ne dea Dumnezeu sanatate noua, familiilor noastre si bebelusilor nostri, ca este cea mai importanta!
Va pup cu drag!
Monirina spune:
citat din mesajul lui Bobitza_85 Am intrat pe albumul cu poze si m-am minunat...avem numai mamici si burtici frumoase!!! Sincer, fiecare are farmecul ei, fie ca e slaba sau nu, tonifiata sau nu, mie imi parerti toate deosebite, dulci, dragalase, radiati! Eu recunosc ca desi nu am 90-60-90 si nu am avut de 5 ani incoace, nu m-am simtit niciodata mai frumoasa si atragatoare...Burtica imi da un aer aparte, pe care il transmit fiindca toata lumea imi zice ca sunt frumoasa, desi eu stiu ca nu e asa, sunt draguta, dar nu am fost o frumoasa niciodata! Deci, pana la urma ce conteaza?! Sa fii multumita cu ce ai si sa te simti bine in piele ta, asta presupunand sa intelegem ca e normal sa ne ingrasam si sa ne schimbam, dar cu ce pret?!! Cate nu ar vrea sa treaca prin aceste lucruri si poate nu au ocazia... Sa ne dea Dumnezeu sanatate noua, familiilor noastre si bebelusilor nostri, ca este cea mai importanta! Va pup cu drag! 19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca |
ce frumos spui tu.... :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
Monirina spune:
nu s-a trezit nimeni??haideti la cafea!!! eu mai las copilul sa doarma 10 min timp in care imi savurez cafeaua, apoi il trezesc sa-l duc la gradi.
o zi frumoasa sa aveti!!!
Monirina spune:
citat din mesajul lui Mony08 Buna dimineata Vin si eu la o cafeluta Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+ puiut |
acum eram la pozele tale, ce familie frumoasa sunteti!! poza cu burtica e mortala!!!