Stelute de iulie-august 2013 (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Noi am folosit servetele pampers sensitive si n-am avut probleme. Dar nu e neaparat o regula, trebuie sa ne orientam si in functie de copil nu numai de firma de servetele. Si apropo de produse cosmetice pentru bebei, noi am folosit Klorane cat a fost mic, pana pe la un an. Apoi am folosit de toate, in functie de ce era la oferta prin magazine inclusiv de la Jonson, la fel si la servetele.
Iarasi, noi am folosit bepanthen cu care ne-a mers ff bine, dar stiu multi care au fost extrem de nemultumiti...
Mony, am observat ca si bumbacul e de mai multe feluri. Degeaba scrie 100% bumbac pe el ca daca e de proasta calitate tot acolo e, poate fi aspru sau prea subtire etc.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Mony ,Delia cred ca a dat linkul. Uite aici cu alege catalogul( si cand dai acolo apar orasele real din x oras).
http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalog-1_115

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Sincer nici mie nu-mi plac deloc produsele pampers,pana si la scutece am ales alta marca.
Cat despre creme pentru fundulet,am fost f dezamagita de cam toate,asa ca de la 2 luni am inceput sa nu-i mai dau cu creme ,pana si de la crema de galbenele se iritase saracu atat de rau. O sigura crema foloseam doar atunci cand se irita,recomandata de doctor ,si imediat trecea iritatia,a doua zi nu mai avea nimic.
In rest produse de igiena imi plac cele de bubchen,noi din acelea folosim.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+

puiut

Mergi la inceput

Rodica eu am observat ca la anumite produse scumpe nu e numai reclama. Poate ca o platim si pe asta implicit dar este si calitate.
Chiar ieri vorbeam cu sotul despre camasi, ca luasem o camasa noua de la secuiana si dupa o purtare deja era stricata la guler. Are doua camasi de la M&S pe care le poarta deja de doi ani si abia acum au inceput sa se roada pe la maneci si guler si cred ca au peste 100 de spalari. Si am zis ca poate sunt nejustificat de scumpe, dar calitatea nici nu se compara cu altele.
Iar chestia asta am observat-o la multe alte lucruri.

Mergi la inceput

Nu stiam treaba cu bumbacul,eu am crezut tot timpul ca hainele care deveneau tari dupa spalat sau se subtiau,am crezut ca nu sunt din bumbac 100%.De aceea n-am incredere in ei si verific tot timpul si etichetele si produsele.

puiut

Mergi la inceput

Multumim Dana

puiut

Mergi la inceput

Dar nici eu nu ma arunc la cumparat produse scumpe. Incerc mereu sa gasesc cel mai bun raport intre calitate si pret. Si vanez mereu ofertele si promotiile.
Mereu ma ingrozesc de cati bani las in supermarket. I-am zis sotului ieri ca trebuie sa calculam si sa cumparam numai strictul necesar. Mancam prea mult si aruncam prea multi bani pe mancare, nu avem nevoie de atat. Intram sa luam paine si lapte si lasam minim 100 de leei de fiecare data. Ne prostesc astia in ultimul hal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Fetele mi-a spus sora mea ca sunt oferte in real. Auchan a cumparat real si fac lichidari de stoc daca va intereseaza. M-am uitat pe catalog online si mi se par bune preturile. Cine vrea sa se duca

24+ David sau Patrick
Dana

Multumesc, Danuta.

O sa merg si eu maine cu sotul ca azi lucreaza

19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Adriana, ms Nu mai zic nimic ca ma linsati

Alina, te pupam

Fetelor, voi nu aveti pe nimeni prin SUA sa ne ajute si pe noi cu hainute de la Carter's? Eu nu mai pot dupa ele. Salivez!! Dar parca nu imi vine sa dau 50eur aiurea pe transport...

Happy Ama 24+ si Eva

O am eu pe sora mea, dar vine abia in August!!!

19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Nici eu nu m-am impacat deloc cu scutecele Pampers. Am folosit Huggies si Pufies si am fost foarte multumita. Prefer Huggies, dar in Constanta cel putin se gaseau mai greu. Aici am mai cumparat de la Delhaize (Mega Image) marca lor, Care, de care am fost foarte multumita. Imi inchipui ca se gasesc si la noi.
Servetele am folosit in schimb Pampers Sensitive si mi s-au parut ok.
Cosmetice am folosit la inceput de la Avene Pediatril, ca mai avea mici probleme din cand in cand, dar apoi am trecut repede la Bubchen, pe care il folosim si acum.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 23+

Poze

Mergi la inceput