Stelute de iulie-august 2013 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Si eu seman 100% cu tata. Nu exista nici un dubiu. Dar sormea seamana cu mama asa ca nu e regula.

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

hadrianne simapatice istorioare ...

multumesc de colpimente

maeve
bine ai venit , bafta la morfo...

alina spor la citit , dar cred ca ai ...

cat despre Ilinca , mi-ar place sa semene cu sotul , dar am fost sfatuita sa-i dau ochii mei..incerc nu promit

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Rodica, merci pentru raspuns. Astazi parca sunt mai bine si sper totusi ca nu e infectie...
Adriana, mie invers, imi plac copiii blonzi. Sa fie slabuti, blonzi si cu ochi albastri. Cand sunt mari deja nu mai conteaza, dar pe cei mici ii prefer asa. Si daca e adevarata regula cu fetele seamana cu tatii, fata ar trebui sa iasa mai bruneta, dar tot cu ochi albastri (la noi in familie toti au ochi albastri, de trei generatii). O singura dorinta am, sa iasa cu parul blond, in rest poate sa semene numai cu tati.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Cand va vad pe voi, cele cu 25+ sunt geloasa Eu am abia 19+

19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca

si eu ma oftic rauuu ca nu mai am rabdare abia astept sa treaca timpul :)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Sper sa mai fie si joi,ca vin pe la Tm,sa-mi vad bebelu,ca nu l-am mai vazut de o luna si tare imi este dor.
Si as vrea sa-mi fac aprovizionarea la servetele umede real,ca-s tare bune si la 2,50 se merita.
Alea de la pampers pentru noi au fost f rele,in prima luna am folosit si i-au facut funduletul rosu pana am vazut ca de la ele e problema,asa ca aveti grija ce servetele umede folositi,ca nu toate care sunt scumpe sunt si bune.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Maeve bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

DeliaLa body ai apucat sa te uiti daca sunt din bumbac,sau doar reclama e de ei?

Dana eu am intrat pe linkul tau si nu-mi apare sa-mi aleg orasul.

puiut

Mergi la inceput

Toata lumea din jurul meu foloseste produse Pampers, cred ca din aceasta cauza eu am o repulsie fata de ele si vreau sa merg probabil, mai studiez oricum, pe huggies...dar cum zic, mai analizez situatia.
Ati mai vorbit despre produsele cosmetice la copii. Eu nici la astea nu sunt hotarata, tind spre produsele autohtone si chiar facute in casa. Din ce am vazut tot la mamele din jurul meu, cand copii aveau probleme cu "oparitu" la fundulet, nu-si mai faceau efectul aceste produse pompoase si apelau la bepanten, crema de galbenele si ulei oparit (eu cand eram mica aveam probleme des, pana pe la 6 ani si cu asta imi trecea)
La noi sunt magazine cu produse din Austria si Ungaria. Ieri am aruncat o privire si pe produsele lor cosmetice, imi pareau mult mai ok la ingrediente. Nu stiu marci, pt ca nu-mi ziceau nimic, dar nici nu ma intereseaza sa platesc reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Multumesc Paula, olimp, Delia, va doresc la fel sarcini cat mai usoare, nasteri frumoase si multa implinire cu bebelusii.

Stiu ca sunt moderate primele mesaje si intra mai greu.

Datele complete
UM 25.10.2012
DPN 27.07.2013 si sper sa pot confirma maine ca e carucior roz

22+
A (15.07.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

DeliaLa body ai apucat sa te uiti daca sunt din bumbac,sau doar reclama e de ei?

Dana eu am intrat pe linkul tau si nu-mi apare sa-mi aleg orasul.

puiut

De data aceasta nu m-am uitat la hainute, eu primesc tot, dar stiu de pe vremea cand cumparam la nepoti ca e bumbac dar destul de prost ca si calitate, dupa ce-l speli ramane cam tare...si sunt convinsa ca au aceleasi marci de haine. Ce-i drept ca ma uitam la produse mai accesibile ca pret. Nu strica sa mergi sa te uiti tu.

Mergi la inceput