aspirante optimiste>20ani!(822)FELICITARI SilviaT!
Raspunsuri - Pagina 12
raisa28 spune:
Emilia felicitari ,recuperare usoara si mult laptic pentru printesa!Anna Patricia sa cresti mare si sanatoasa si sa le aduci multe bucurii parintilor tai !
Corina sa dea Dumnezeu sa fie cum iti doresti
Iarina_r relaxare placuta la ,ce bine e de tine;avem si noi in oras bazin dar eu nici macar nu stiu sa inot.
pup fetele
valicutza spune:
buna dimineata,
felicitari emilia, sa iti traiasca fata, sa fie sanatoasa si norocoasa!!!!
eu inca astept rezultatele la mutatiile genetice , deja ma enerveaza asteptarea asta
cm a venit la 50 zile , am reusit sa ma dereglez in ultimul hal, o sa merg pe 16 la gineco pt eco si papanicolau. cam atat.
va pup si tin pumnii fetelor care se testeaza zilele astea
angy_angela spune:
valicutza de ce nu dai un tel la medsana? deja intarzie prea mult. poate s a intamplat ceva cu analizele tale,mai vine ai da un tel. te
valicutza spune:
am dat telefon la ei zilnic de o saptamana incoace..au zis ca mai dureaza putin, nu stiu de ce..cred ca mi le fac sa iasa cat se poate de prost glumesc..dar totusi sper sa le am zilele astea ca ma omoara asteptarea asta.
iarina_r spune:
Raisa e placut, dar sa stii ca nu trebuie sa stii sa inoti. Bazinul are adancime intre 1.70 m si 1.50 pentru a putea face miscarile cu diversele obiecte pe care le avem. Nici eu nu stiam sa inot cand am inceput. Bine ma balaceam eu asa de felul meu si reuseam sa fac pluta in mare. Insa aici la bazin cu ajutorul baghetelor si placilor cu care facem exercitii nu imi mai e teama de apa si cred ca peste 2 luni cand plec la mare o sa stiu sa inot mai bine ca acum.
mamica de ingeras Eva 38 s
MTHFR - C677T heterozigot; Factorul XIII - V34L heterozigot; tiroidita Hashimoto
We don't see things as they are, we see them as we are.
iarina_r spune:
Vali ce mai faci? Cum de ai reusit sa te dereglezi asa de tare cu CM-ul?!
Vin tare greu analizele tale, dar poate ca vin fara mutatii si ai scapat de o grija. Cand mai mergi la Fundeni la dr. U?
mamica de ingeras Eva 38 s
MTHFR - C677T heterozigot; Factorul XIII - V34L heterozigot; tiroidita Hashimoto
We don't see things as they are, we see them as we are.
valicutza spune:
nu stiu,ma gandesc ca din cauza antibioticelor si a dietei
la U merg cand am rezultatele, ea ma astepta oricand. vorbim pe mail oricum mereu cand e ceva.
angy_angela spune:
fetele am primit rezultatul ptr mutatii genetice dar, doar o parte. oare celelalte s au pierdut p drum sau urmeaza si ele? cele care le-ati facut in aceeasi zi le-ati primit pe toate odata? Sa stiu daca dau telef. Factor V liden negativ ; Factor II negativ; Iar la MTHFR C677 a iesi heterozigot iar la cealalta negativ. Mai am de primit PAI 1 si Factor XIII val34leu. Daca ar fi doar aceea heterozigot ar impune tratament?Si daca da,cam care ar fi?cele care stiti. va multumesc.
bubuali spune:
Buna seara fetelor
Angy si eu am aceasta mut hetero c667c si impune tratament cu acid folic sau mai bine zis metafolin si complex de b-uri,daca iei acid folic sau femibion este foarte bine...aceasta mutatie o are peste 40%din populatie deci nu te ingrijora nu este ceva grav...eu le-am primit pe toate o data...iti doresc sa-ti iese si celelalte bine si sa fiti sanatosi...
Va citesc si eu in fiecare zi dar nu am intervenit pana acum...numai bine va doresc si va pup pe toate...
angy_angela spune:
mai linistit :) sper si cele 2 sa fie negative.. iau acid folic dinainte sa raman cu vreo 4 luni si iau magne b6, femibion, vit c redoxon,natalvit pe langa utrogestan s nospa.. citeam k unele fete iau aspenter iar eu chiar am intrebat cand am fost la dr U si a spun ca nu mi da pt ca am avut hemoragie si cik el are tendinte de a da sangerari..acum cine stie. marti abia astept sa aj la eco sa il vad ca ii bate inimioara,la cate scurgeri am avut nici nu stiu cat e de normal sau anormal Tu ce mai faci?