Stelute de iulie-august 2013 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
happy_ama spune:
Io v-am zis ca sunt usor de prostit Ce-mi da dr, aia fac
Delia
Happy Ama 24+ si Eva
teodora86 spune:
si pe mine m-au pus sa fac testu cu glucoza fiindca mi-a iesit nu stiu ce proteina in urina la ultima analiza la sarcinile anterioare nu mi-au cerut sa fac
paula_m spune:
Pai eu stiu ca setea, greutate mare a fatului.
Ar tb sa ma informez un pic mai bine, poate ar fi bine sa-l fac...nu stiu cum afecteaza fatul.
Mie mi-a dat acum sa-mi fac analizele de sange, joi ma duc la medicul de familie, dupa trimitere.
Dana, eu nu sunt fan Chicco deloc. am avut cateva produse primite, dar le-am dat cadou si eu mai departe. Eu am folosit Mustela si Bubchen si mai tarziu Nivea.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
unidanad spune:
Eu am fost sapt trecuta la medicul de familie si mi-a zis ca imi face si pe trim 2 analize la sange.
24+ David sau Patrick
Dana
happy_ama spune:
Eu vreau sa iau produse Mustella. Si pt scutec stiu ca e cel mai bun (asa zic mamicile pe care le stiu eu) Bepanthen (unguent)
Happy Ama 24+ si Eva
unidanad spune:
Paula le-ai incercat si nu sunt bune sau nu le-ai incercat??? Chiar sunt curioasa daca sunt bune. Nu am vrut sa dau nici 7 lei pe sampon dar nici 80 cum e mustella. Mi-au mai zis fete ca este bun. Nepotelului meu de 2 saptamani i-au iesit bubitze multe pe el ziceau cei de la salvare ca de la dero, hainute sau sampon. Sper sa nu am vreo surpriza cu bebe.
24+ David sau Patrick
Dana
delia_timpau spune:
Paula, de Sanosan stii ceva? Eu am crema de dus pt gravide si imi place f mult.
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
unidanad spune:
Si eu vroiam sa iau mustella dar m-am razgandit. Cumnata mea a luat mustella si acum de cand cu bubitele a luat de la alta firma. Stiu ca depinde de bebe dar ma speriat.
24+ David sau Patrick
Dana
diana_popa27 spune:
Buna dimineata burtici!
Bine ati venit fetele noi!
Voi ati dat iama in dulciuri eu in chestii sarate si mult junk food. Alaltaieri am ras o punga de chipsuri si una de popcorn fara sa respir. Vroiam doar sa gust.
Sapt asta merg si eu sa imi fac analiza de toxo. Numai asta mi-a cerut sa fac Dr. am auzit si eu de diabet gestational si ma gandeam sa cer si asta . Apoi m-am gandit ca pot sa faca acasa ca soacra mea are aparat de glicemie dar nu cred ca functioneaza asa. O sa il intreb pe DR sapt asta.
Eu stiu ca din cauza glicemiei crescute copiii ies grasuti. Eu am presupus ca ii ingrasam cu zahar practic daca noi avem mult zahar in sange . Probabil e o tampenie ce zic dar mie asa mi s-a parut ca suna.
La ridicat si la intors in par gem ca o batrana de 80 de ani . Scot multe multe sunete si in somn care il sperie pe sot ....scremut, oftat, icnit...tot tacamul
Ama nu am folosit pana acum nimic dar ma bate gandul daca durerire or sa fie atroce.
25+
viitoare mamica de Medeea
hadrianae spune:
'mneata!
Bun venit, Monicus si Teodora! Sarcini usoare in continuare!
Doxy, super sexy mama!
Betty, iti zic si eu acelasi lucru: scoate-ti burtica la vedere! E foarte draguta si e clar de gravida!
Dana, foarte dragute lucrusoarele!
Noi sambata am fost un pic la cumparaturi si, desi ca spuneam ca nu iau nimic, evident ca nu m-am putut abtine si am luat niste hainute. Dar erau ataaaat de dragute!
Legat de diabetul gestational, asta a fost marele meu stres sarcina trecuta. Aici e obligatoriu testul. Mi-au iesit valorile un pic peste limita si m-au enervat ingrozitor. In mod normal, din ce am citit si intrebat alti doctori in tara, la valorile alea trebuie doar sa ai grija un pic la ce mananci. Pe mine m-au internat in spital sa-mi mai faca nu stiu ce analize, pe care, de altfel puteam sa le fac linistita fara sa fiu internata, m-au pus sa-mi masor glicemia de nspe ori pe zi, sa ma duc la controale la nutritionist. N-aveam niciun un alt semn, nu ma ingrasasem mult, copilul nu era mare... Eu sunt convinsa ca pur si simplu daca pot sa mai scoata niste bani de la tine si au oarecare acoperire, o fac. Ca de, consultatiile costa, o internare de trei zile, ce sa mai zic, cu analize cu tot a fost vreo 800 de euro. Acum am testul pe 8 aprilie. Dar de data asta ma duc la un medic particular, nu in spital ca sarcina trecuta, si cum acum nu are niciun interes, sper sa-mi zica la ce sa am grija si sa ma lase in pace.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 22+
Poze