Stelute de iulie-august 2013 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

buna va multumesc pt urari,Paula ma bucur ca te incurajez primi 2 e mai greu dupa aia e ceva normal

Mergi la inceput

daca ar fi dupa sotu meu am face in fiecare an cite un bebe ii iubeste la nebunie

Mergi la inceput

si eu nu pot sa dorm noaptea de 2 sap sunt varza ,peste zi nu am cum ca trebuie sa ma ocup de copii si sunt distrusa se invirte casa cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Oxana ce burtica frumoasa si mamica sexy!!!!
Yvyana cat ai insirat tu acolo e dulce putin. Eu mananc muult.Am citit ca ajungi la preeclampsie/eclampsie de la dulce mult. Stiam doar de sare, de dulce nu.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Ei, pai tu nu stii cata nutella pun eu intr-o clatita Sotul meu ii zica clatita pe nutella ca are 2 degete de umplutura si se mira cum de nu mi se face rau

Nu are nicio treaba glicemia cu tensiunea; e rau doar daca ai tendinta sau risc de a face diabet gestational; eu nu mi-am facut testul de toleranta la glucoza, dar vad ca niciuna dintre voi nu l-a facut, se face cam acum prin S24-28 asa, dar mie nici dr nu mi-a zis nmk desi teoretic as avea un risc ca am cazuri de diabet in familie pe linie directa si parca mi-e si teama ca-mi taie dulcele din portie; nici printul meu nu e un gigant ca sa ridice suspiciunea de diabet gestational, dar sa vedem ca eu daca o intreb de el ea zice sa mi-l fac pentru linistea mea; eu si la prima sarcina am mancat toneee de dulciuri si mai ales de cioco

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Yvy, Ele, mie mi-a dat dr de facut analiza asta de glucoza (si altele) saptamana viitoare (S26)

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie mi-a spus ca ar fi bine sa o fac, dar nu e obligatorie. Si nu cred ca o sa o fac. Nu am nici un semn de diabet gestational.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

in unul din capitolele anterioare cineva intreba de nastere naturala dupa cezariana,pe primu copil l-am nascut in 9 ore de trevaliu pe cale naturala nu am luat nimic pt ameliorarea dureri ,pe al doilea l-am dus 42 de sap si mi-au indus travaliu m-am chinuit 22 de ore si nimic bebe a obosit si ia cedat inimioara si mi-au facut cezariana de urgenta,pe al treilea am ales sa nasc natural, in 9 ore de travaliu am nascut dar ma-m rupt ,sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Pana la urma nu m-am putut abtine si am dat comanda de sapun, sampon, ulei si pudra de la Chicco. Am auzit ca sunt bune. Voi ce ziceti????

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ce semne ar tb sa avem Paula??
Tensiunea inca o am mica..pe seara este 11,2. Si am doar o pofta exagerata de dulce. Visez noaptea prajituri si ...sex.

Martea viitoare am consult la ginecolog, dupa m-as duce la dr de familie sa vad cand fac analizele de trim 3.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Iar tb sa facem analize?

21+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput