Stelute de iulie-august 2013 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
teodora86 spune:
buna va multumesc pt urari,Paula ma bucur ca te incurajez primi 2 e mai greu dupa aia e ceva normal
teodora86 spune:
si eu nu pot sa dorm noaptea de 2 sap sunt varza ,peste zi nu am cum ca trebuie sa ma ocup de copii si sunt distrusa se invirte casa cu mine
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Oxana ce burtica frumoasa si mamica sexy!!!! Yvyana cat ai insirat tu acolo e dulce putin. Eu mananc muult.Am citit ca ajungi la preeclampsie/eclampsie de la dulce mult. Stiam doar de sare, de dulce nu. Elena & Denisa (26.10.2004) 25 saptamani |
Ei, pai tu nu stii cata nutella pun eu intr-o clatita Sotul meu ii zica clatita pe nutella ca are 2 degete de umplutura si se mira cum de nu mi se face rau
Nu are nicio treaba glicemia cu tensiunea; e rau doar daca ai tendinta sau risc de a face diabet gestational; eu nu mi-am facut testul de toleranta la glucoza, dar vad ca niciuna dintre voi nu l-a facut, se face cam acum prin S24-28 asa, dar mie nici dr nu mi-a zis nmk desi teoretic as avea un risc ca am cazuri de diabet in familie pe linie directa si parca mi-e si teama ca-mi taie dulcele din portie; nici printul meu nu e un gigant ca sa ridice suspiciunea de diabet gestational, dar sa vedem ca eu daca o intreb de el ea zice sa mi-l fac pentru linistea mea; eu si la prima sarcina am mancat toneee de dulciuri si mai ales de cioco
Happy Mom si S25+
happy_ama spune:
Yvy, Ele, mie mi-a dat dr de facut analiza asta de glucoza (si altele) saptamana viitoare (S26)
Happy Ama 24+ si Eva
paula_m spune:
Mie mi-a spus ca ar fi bine sa o fac, dar nu e obligatorie. Si nu cred ca o sa o fac. Nu am nici un semn de diabet gestational.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
teodora86 spune:
in unul din capitolele anterioare cineva intreba de nastere naturala dupa cezariana,pe primu copil l-am nascut in 9 ore de trevaliu pe cale naturala nu am luat nimic pt ameliorarea dureri ,pe al doilea l-am dus 42 de sap si mi-au indus travaliu m-am chinuit 22 de ore si nimic bebe a obosit si ia cedat inimioara si mi-au facut cezariana de urgenta,pe al treilea am ales sa nasc natural, in 9 ore de travaliu am nascut dar ma-m rupt ,sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea
unidanad spune:
Pana la urma nu m-am putut abtine si am dat comanda de sapun, sampon, ulei si pudra de la Chicco. Am auzit ca sunt bune. Voi ce ziceti????
24+ David sau Patrick
Dana
Ele spune:
Ce semne ar tb sa avem Paula??
Tensiunea inca o am mica..pe seara este 11,2. Si am doar o pofta exagerata de dulce. Visez noaptea prajituri si ...sex.
Martea viitoare am consult la ginecolog, dupa m-as duce la dr de familie sa vad cand fac analizele de trim 3.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani