Stelute de iulie-august 2013 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
paula_m spune:
Dana, cred ca le-am incercat, nu mai stiu...oricum am ales ce e mai bun. Nu am facut rabat la calitate, in ceea ce a privit pielea copilului. Dar nici nu a avut nici o pb de piele niciodata, a fost f curat.
Adica, am auzit ca Mustela e cea mai buna, si altceva nu m-a mai interesat. Dupa 6 luni am folosit Bubchen si dupa 2 ani Nivea. Cand ma refer la cosmetice, ma refer inclusiv la sampon, gel de dus, etc.
Dpmdv Mustela e o firma axata doar pe cosmetice, in timp ce la Chicco, cosmeticele ocupa o mica parte. Nu sunt specializati pe asa ceva. Eu nu sunt fan chicco la nimic. Nu mi-au placut nici biberoanele, nici suzetele.
Delia, nu stiu de Sanosan nimic, dar faptul ca iti place e un atu. Si iti da incredere.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
Delia_Rodica spune:
Yvyana in aia din poze sunt 3 cani de faina de secara si 3,5 cani de faina alba 650. Cand faci cu faina neagra e normal sa fie mai batuta. Eu reteta asta o mai fac cateodata numai din faina de secara, atunci sa vezi ce batuta si grea este .
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Bobitza_85 spune:
Buna ziua dragelor!!!
Eu sunt taaaare somnoroasa astazi
M-am trezit la 9 si m-am sus sa-mi fac baie ca aseara am picat franta si nu am mai avut energie decat sa fac dus, pe par m-am spalat de dimi.
Ce ziceti, ma luase caldurica aia in cada de nu mai puteam sa ies...dormeam pe mine si alta nu!
Am aj pe la 10:30 la birou si mi s-a inmanat un teanc cu dosare, task-uri care mai de care...Numai bune pt cheful meu...
Dar, le iau usurel, mai intai vb cu voi, apoi le rezolv, in ordinea prioritatilor, nu?!
Am vazut ca au "rasarit" muuulte burtici la albumele cu poze, care mai de care mai frumi si bombate
Doxy, esti ffff sexy si dulcica, imi vine sa pup ecranul cu burtica ta rotunda!
Am pus si eu 2 poze de la ultima eco de Vineri, una cu fatzuca si alta cu piciorusele...vorba lui Happy, nu cred ca mi-a fost dat sa vad 2 bulanase mai dragalase zic asta ca sunt ale minunii mele
Am facut aceasta eco cu o alta dr si cand a masurat FL-ul acela am intrebat-o daca ala arata ca bebe o sa fie inalta sau scunda si a zis ca nuuuu, sub nicio forma!Acum nu stiu ce sa mai zic, ca si dr astia, au pareri dif...
Ea mi-a zis sa dorm cum imi vine bine, ca sunt gravi, nu bolnava, cealalta zice numai pe stanga....
Va pupacesc!
18+ "Minunica"
Bobitza_85 spune:
Apropos de cosmetice pt bebe, eu am luat Klorane pt ca mi-au fost recomandate de multe prietene.
Am gasit la targ oferte suuuper accesibile si pt cele ce au ratat targul, preturi similare sunt la Farmacia Tei.
18+ "Minunica"
paula_m spune:
Indiferent de ce alegi, daca puteti luati numai mostre, sau numai un fel, nu luati toata gama, ca poate nu e potrivit pt pielea copilului. Daca mai aveti si copii cu Dermatita Atopica (DA), lor le tb produse speciale
amaliaro spune:
Salutare gasca vorbareata
Sa avem o saptamana linistita si plina de vesti bune ,va trimit putina caldura de la Athena azi e liniste totala pe strazi e ziua nationala a Greciei
Noi maine mergem la eco sa vedem balerinele
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
delia_timpau spune:
Eu am gasit ieri o suuper metoda sa stau pe burta, l-am rugat pe sot sa imi faca masaj la spate si nu puteam nicicum sa stau..Am luat perna de gravi, am facut-o cerc si am bagat burtica acolo. A fost super Recomand
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
diana_popa27 spune:
Teodora scrie repede 10 mesaje sa nu mai fi moderata . Acum iti apar mesajele mai tarziu si e posibil sa nu le observam la timp si sa fie trecute cu vederea
25+
viitoare mamica de Medeea
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teodora86 in unul din capitolele anterioare cineva intreba de nastere naturala dupa cezariana,pe primu copil l-am nascut in 9 ore de trevaliu pe cale naturala nu am luat nimic pt ameliorarea dureri ,pe al doilea l-am dus 42 de sap si mi-au indus travaliu m-am chinuit 22 de ore si nimic bebe a obosit si ia cedat inimioara si mi-au facut cezariana de urgenta,pe al treilea am ales sa nasc natural, in 9 ore de travaliu am nascut dar ma-m rupt ,sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea |
Ai scris 5 randuri, cum sa ne plictisesti . Daca retin bine, au fost 2 ani diferenta intre copii 2 si 3, asa-i? Si te-au lasat sa nasti natural la doar 2 ani de la cezariana? Si acum cum nasti?
Delia_Rodica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
Ai scris 5 randuri, cum sa ne plictisesti . Daca retin bine, au fost 2 ani diferenta intre copii 2 si 3, asa-i? Si te-au lasat sa nasti natural la doar 2 ani de la cezariana? Si acum cum nasti? Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2 |
Teodora te admir pt atata eroism
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd