Stelute de iulie-august 2013 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
doxy spune:
Ama merci!
Si eu sunt la fel de gandac. Mai ales ca eu am picioare subtiri si burta mare. Sunt asa de caraghioasa cand dau sa ma ridic din pozitia semiculcat. Intai ma cracan, apoi imi iau avant, interesanta procedura...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
happy_ama spune:
Betty, si mie imi vine sa rad, nu te sfii
Ma gandesc ca o fi de la lipsa tocuri plus stat mult in sezut... Am tot zis ca ma lasa de pe la 12 saptamani cand a inceput sa ma ia dar se agraveaza...
Happy Ama 24+ si Eva
delia_timpau spune:
A, Betty, ti-am admirat burtica sambata!! Foarte draguta!! Dar de ce ziceai ca o tii ascunsa? N-ai anuntat inca lumea?
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
doxy spune:
Yvy, merci mult!
Scuzati sexismul meu, dar daca ramaneam cu pantalonii pe mine, mi se revarsau suncile (ma strang un pic si imi fac cute). Asa ca am ramas in bikini ca sunt mai largi.
happy_ama spune:
Yvy, asta ma gandeam si eu cu incaltatul, noroc ca vine vara!
Doxy,
Happy Ama 24+ si Eva
delia_timpau spune:
Ama, si la mine au inceput durerile de spate E bine daca te ridici asa incet din pat, eu mai uit, imi iau avant si dupa aia merg ca mamaia cu mana la "miljoc"
La mine a dospit burtica mult de tot de la ultimele poze, o sa va arat in curand, ca mi-am convins sotul sa imi faca poze sambata, dar acum asteapta sa fie descarcate . Ma gandesc ca o fi de la asta, de la faptul ca am crescut prea repede si o fi schimbarea prea mare pt coloana.
21+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
doxy spune:
Betty, eu stiu cum sa dai vestea celorlalti. Ca tot vin caldurile, iti cumperi o rochita faina vaporoasa mai scurtuta si iesi la o terasa cu prietenii.
yvyana spune:
Amalia ce lucrusoare crosetezi tu acolo!!! Sint superbe! Tu nu mai pui poze cu burtica? Hai sa vedem si noi burtica de gemenasi, ca esti unicat aici in odisee!
Ele si eu mananc ceva dulce in fiecare zi; ieri clatite cu nutella si cu gem de caise, azi chec si diseara mai bag o clatita; deci nu ma pot abtineee!!!
Olimp, Elf felicitari pentru inceperea productiei de laptic marca proprie! Eu am alaptat pana acum 3 luni si nici urma de colostru... inca... poate se odihnesc si ei saracii
Burticile fel de fel, mai mici, mai mari, rotunde, ovale, toate sint frumoase si ascund minuni scumpe pe care abia asteptam sa le tinem in brate!
Acum despre dormit: eu dorm ca nesimtita, nici macar pe pice nu o mai aud noaptea cand se trezeste ca au inceput si la noi fricile nocturne, merge tati la ea si-mi zice dimi ca s-a trezit de N ori, uneori el mai vorbeste si cu mine si-mi zice a doua zi: "Pai ti-am zis azi-noapte etc. etc." si eu culmea chiar ii raspund
Cu burtica daca merg mult (adica 30 minute-maxim o ora) ma doare pe sub ea, am impresia ca sunt chiar niste contractii dureroase joase, ca se intareste si ma doare si trebuie neaparat, neaparat sa ma intind daca nu vreau sa se agraveze; asta cred ca e si din cauza formei ei ca atarna destul de mult
Happy Mom si S25+
doxy spune:
Betty, vad la reteta ta ca trebuie sa tii cuptorul la 180-200 grade. Eu asa am ars checul ca nu era trecut in reteta temperatura si am pus cuptorul la 200 pentru 40 min. M-am dus sa verific dupa 30 min si mi-am pus mainile in cap. Se parlise deasupra si inauntru era crud.
Oare e mai puternic cuptorul meu, sau prajitura cu mere e alta mancare de peste decat checul...
Ele spune:
Oxana ce burtica frumoasa si mamica sexy!!!!
Yvyana cat ai insirat tu acolo e dulce putin. Eu mananc muult.Am citit ca ajungi la preeclampsie/eclampsie de la dulce mult. Stiam doar de sare, de dulce nu.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani