Stelute de iulie-august 2013 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Neata fetele,

La Multi Ani, Irina!!

Dana, felicitari pt achizitii! Nici eu nu stiu nimic despre carucioare, pt ca urmeaza sa il primim pe al nostru cadou, asa ca nu imi bat capul. A, si scz ca ti-am dat "dezaproba" la un comment, n-a fost cu nicio intentie, dar v-am zis ca imi mai scapa degetele pe tel. Ma enerveaza de mor!

Doxy, sexy mami!!

Eu ieri am fost jucaria nepotelelor mele dragi de 5 si 7 ani, care mi-au pupat burtica de 1000 de ori si mi-au dat sa mananc din 5 in 5 min ca sa il simta pe bebe cum se misca.

Cea mare a venit cu maxima zilei ieri. Zicea la un mom dat ca femeile fac fete si barbatii fac baieti. Si am intrebat-o cum isi explica ca eu sunt femeie si fac baietel. Si imi raspunde cu un zambet smecher pe fata: "Pun pariu ca la tine a participat si Merius" [:)))] [:)))] [:)))] [:)))]

21+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele ma simt penibil. Macar daca eram in 7-8 luni mai ziceam...asa....3 fire de burtica si abia ma cacai
Nu va zic cat de amuzanta sunt la privit atunci cand ma ridic din pozitia intins pe canapea...sunt ca un gandac cazut cu picioarele in sus...

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

De vopsit..am indraznit si eu sa folosesc vopseaua cu amoniac. Bebe e destul de mare acum si nu cred ca il afecteaza.

Vai, cat de urat e afara Mie imi e groaza de vremea asta, ca nu ma mai incap paltoanele de iarna

21+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

Cea mare a venit cu maxima zilei ieri. Zicea la un mom dat ca femeile fac fete si barbatii fac baieti. Si am intrebat-o cum isi explica ca eu sunt femeie si fac baietel. Si imi raspunde cu un zambet smecher pe fata: "Pun pariu ca la tine a participat si Merius" [:)))] [:)))] [:)))] [:)))]

Ha, ha, smechera fetita!

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ele .
Delia merci! E tare nepotica ta! Dupa intrebare si raspuns.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, ti-am vazut sexy-burtica!! E taaaaare frumoasa!!

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ama desi am zambit citindu-te si inchipuindu-mi-te in poostura de gandac cu burta-n sus, te compatimesc din tot sufletul si te linistesc spunadu-ti ca e foarte probabil sa fie doar o faza trecatoare, mai am si eu ipostaze de genul dar apoi imi trec si ma simt mobila si capabila sa ma misc in voie.

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Fetelor, rataceam acum pe site-uri cu articole pentru copii si m-am gandit sa va dau un sfat.
Daca intentionati sa luat balansoar, apoi sa luati electric, care se da singur. Acela manual care cica e cu vibratii, bla bla bla, e apa de ploaie. Rares nu a vrut sa stea in el deloc (am primit unul d ela chicco de la nasi), iar vibratiile il speriau. Si oricum ideea de balansoar este ca il pui acolo apesi butonul si mai scapi tu de o grija. Pe cand la cel manual, tot aia e, ca tre sa stai langa el si sa legeni.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Delia_T stai linistita nici macar nu observasem

24+ David sau Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hey, burtici frumoase, ce faceti?

Ati scris nu gluma in week-end

Acum am vazut si eu noile poze:
Betty zic precum Paula, si eu daca mi-as lua chestii lalai as arata a grasa nesimtita , acum nici nu-mi mai intra fundul in blugii de gravida; deci umbla si tu cu burtica la vedere ca e mare si frumoasa, asta decat daca nu vrei sa le pregatesti unora sau altora o surpriza si sa te gaseasca cu bb mic acasa peste vreo 4 luni
Iar sotul meu nu mangaie burtica mai deloc, parca ii e frica sa puna mana pe ea, chiar ma plangeam zilele trecute si-i spuneam ca nu-l vad asa de entuziasmat, dar el si la pice a fost la fel, eu cred ca barbatii astia nu inteleg miracolul care se petrece in burtica si pana nu vad produsul finit la ei nu se formeaza legatura aia de atasament puternic.

Mony si burtica ta e finuta si micuta la 20 S!

Delia_R si la tine incepe sa se contureze burtica f bine, dar prin haine abia se zareste! Si eu fac paine de secara, dar nu-mi iese asa de pufoasa pun cam 350g faina integrala de secara si 150 g faina neagra intergrala de grau si e aluatul destul de greu si umed; tu pui faina alba?

Doxy si tu ai un pepenas acolo, poza e chiar sexy ce sa mai

Ama si eu gafai tareee, ieri am frecat aragazul cu cif 10 minute si am zacut o ora in pat, tot nu-mi reveneam cu respiratia de acum incolo va fi tot asa, chiar mai rau adica o sa gafaim cand ne incaltam si eu de pe la 7 luni nu o sa mai fiu apta sa ma incalt singura, stiu sigur de la sarcina anterioara si cum acum burtica e si mai mareee... noroc acum cu papucii ca ma prinde vara si pe aia sper sa-i pot pune singura-n picioare

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput