Stelute de iulie-august 2013 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
paula_m spune:
Oxana, eu pe IDO urmaresc vremea si pan acum nu s-au prae inselat.
Ramona, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!! Eu zic sa-ti asculti dr si sa nu o iei razna cautand informatii pe net, eu cred ca pt sindom down, tb sa fie mai multi markeri...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
doxy spune:
Teodora, Ramona, bine ati venit!
Paula, site-ul dat de tine, nu-mi convine, da temperaturi mai mici.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
Andra28 spune:
Fetelor, lasati deocamdata optimismul referitor la caldura ca pentru maine s-a anuntat cod portocaliu de ninsoare si viscol in Bucuresti. Pregatiti-va saniile!!!
Andra 23+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Andra28 spune:
Ramona7, sfatul cel mai greu de urmat in aceasta perioada este sa nu cauti informatii pe net daca dr ti-a zis ca e ok,dar crede-ma ca un sfat mai bun nu poti primi! Asadar, eu zic sa mergi pe mana dr, daca simti nevoia, cere si o a doua opinie, dar nu mai scormoni netul ca mai mult te afunzi in problema si in disperare.
Andra 23+ cu si mami de Alexandru (27 ianaurie 2004)
unidanad spune:
Ramona bine ai venit!!! Despre ceea ce ti-a spus doc nush ce sa iti spun dar daca doc ti-a spus sa stai linistita ca nu e nmk grav de ce vrei sa iti faci griji??? Daca nu ai incredere mai cere parerea unui medic.
24+ David sau Patrick
Dana
happy_ama spune:
Ramona, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos! Ca si fetele, te sfatuiesc sa nu cauti info pe net. Toate se termina cu ceva rau Poti sa ceri una, doua...cinci opinii daca simti nevoia...dar netul nu e bun
Fetele care aveti probleme cu durerile de spate, folositi vreuna centura din aceea care cica ajuta? Eu abia ma mai misc. Si nici macar nu e burta mare inca...
Happy Ama 24+ si Eva
Ele spune:
Oxana in we vin la mama, la Roman. Deci votez cu site-ul tau, cu 21 de grade.
Ramona bine ai venit!!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
iul.aug2013 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Ramona bine ai venit!!! Despre ceea ce ti-a spus doc nush ce sa iti spun dar daca doc ti-a spus sa stai linistita ca nu e nmk grav de ce vrei sa iti faci griji??? Daca nu ai incredere mai cere parerea unui medic. 24+ David sau Patrick Dana |
Ce simpatica esti!! Chiar m-ai facut sa rad!! Uite un sfat, de care ar tb sa tii si tu cont...
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Fetele care aveti probleme cu durerile de spate, folositi vreuna centura din aceea care cica ajuta? Eu abia ma mai misc. Si nici macar nu e burta mare inca... Happy Ama 24+ si Eva |
Ama bine ai venit in clubul pinguinilor.
Ficamea si sotul asa imi zic.De le mersul cracanat si apasat mi se trage.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani