Stelute de iulie-august 2013 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
bubulina2401 spune:
Olimp...sa stii ca...toata lumea ma intreaba cat mai am ...si cand zic iulie ( si nu la inceput) zic ca-i mare burtica.
Si eu sunt fara talie...eu sunt cam dintr-o bucata...
22+ de
happy_ama spune:
Bubulina, si tu ai un cozonacel frumooooos!!! Super rochita!! Iti dai seama cand o sa iasa din ea niste bulanase mici si pufoase?!
Happy Ama 24+ si Eva
olimp spune:
ele cred ca pe langa maia si cuptor ....e si papa mult
bubu si mie imi zice lumea ca e mare burtoiul dar sincer nu ma intereseaza mie imi place si o port cu mandrie....si Ilincuta e mare si mama ei la fel...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Fetelor, eu ma simt ca si cand as avea orbul gainilor. Ma vad ca si voi...nu mai slaba!! Ori fiecare dintre noi se percepe prin prisma hainelor neincapatoare si a gafaielilor
Mai puneti burtici!!! Imi sunt asa dragi!!! pacat ca nu ne putem intalni inainte de termen sa facem o poza de grup cu toate burticile la vedere
Happy Ama 24+ si Eva
olimp spune:
happy eu port ochelari daca vrei ti-i timit prin curier...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Ama si eu ma vad mare, dar dupa ce m-ati mustruluit am inteles cum sta treaba.
Noi ne stim cum eram inainte de bebe si comparam. Fica-mea nu mi-a zis niciodata ca sunt slaba si acum, vazand pozele din vara, a zis "ce slaba erai". Acuma are cu ce compara.
ma duc sa ma imbrac sexy sa imi pozez burta..pfu tre sa spal oglinda de la baie...imi dati de treaba.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
olimp spune:
happy si eu sunt constienta ca nu am cum sa atat ca inainte , tatele mi-au explodat , burtoiul dospeste , picioarele s-au conturat bine , fara rotunda ca farfuria , e normal suntem gravidute ...si sa fim mandre , si eu gafai , ma misc tot in reluare , abia urac scarile , nu ma mai pot apleca sa me leg la sireturi ce sa zic de pedichiura ...vreau o macara sa ma ridice din pat , toate fac parte din farmecul sarcinii , ca intradevar sunt si fete mai norocoase din acest punct de vedere ..ma bucur eu imi duc crucea ( greu ca abia car 2 kg ) dar sunt extrem de fericita ca am ajuns sa am un bebe in burtica...
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
bubu
25 + Ilinca
Ilinca