Stelute de iulie-august 2013 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica m-am cantarit, am 54 de kg, clar e grasimea mea, daca burta e mica ; deci am pus pana acum 7 kg viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd |
auoleu ai plecat de la sub 50 kg????ce fain :)
eu azi am fost la finante si era o coada croaznica, si unei doamne i s-a facut mila de mine si m-a bagat in fata, apoi ma intreaba in ce luna sunt in a 7??? :))) sa inteleg ca am burta mare :)))
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 16+
happy_ama spune:
Olimp, ai dreptate! Nici eu nu as da ce am in burtica nici pt de 100 de ori mai grele incercari. Stiu ca eu una am mai cazut psihic pe aici dar ma rog sa ma ierte Doamne Doamne ca am fost nerecunoscatoare
Happy Ama 24+ si Eva
Ele spune:
Nu am gasit nimic sexy sa ma mai incapa.
Nici la frecat nu ma mai pricep ca inca se vad pete pe oglinda...
dar am pus poze in chiloti ...
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
Ele spune:
Ama merci!!
Tot spuneam de dunga de pe burtica, in poze nu se vede deloc. Deci cred ca nu este asa pronuntata ca la tine.
25 saptamani
happy_ama spune:
Ele, depinde cum pica lumina cred... La mine e maro, de sus pana jos. Mai groasa de la buric in jos..acolo se ve mai bine si in poza
Happy Ama 24+ si Eva
paula_m spune:
Elena, la tine se vede clar faptul ca esti tare, si muschii abdominali se vad frumosi. Si pe tine te urasc . Si creste burta...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
olimp spune:
ele saxy mama
paula asa este se vede ca ele are muschii antrenati , la mine cum eram si inainte protejata de grasimuta burtica e ca o bila ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Paula poza aia din fata si pe mine m-a surprins. Se vede inca conformatia. Am crescut putin diferit fata din ce vad la alte burtici.
25 saptamani
olimp spune:
ele se vede ca ai tonus muscular ....eu , poate ma ambitionez sa-l faca dupa ce nasc... , oricum la rsdiografie se vad patratelele
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca