Stelute de iulie-august 2013 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
happy_ama spune:
Multumesc, fetelor
Linea nigra mi se vede ff bine dar nu a iesit asa bine in poza. Cred ca de la lumina...
Olimp, ce bine dospeste Ilincuta! Sexy mama in baie!!
Happy Ama 24+ si Eva
olimp spune:
bubulina eu intotdeuna am avut burtica , nu am fost genul cu talie asca ca si acum burta e rotunda...
delia t ce-mi place pisicuta in haine de bebe...
ele ff bine arati imi place roscata cum itit sta..
amalia dubguta peste burta parca ai trast-o cu creionul...
bobita asa imi place cum itit sta in rochita albastra...
happy subscriu la paula - doar un pic de burtica e de tine...
fetelor
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
happy am inchis usa la baie cu cheia sa nu vina careva peste mine si sa deranjeze la sedinta foto
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Paula, Olimp, credeti-ma ca nu e numai burta
Apropo, azi mi s-au umflat picioarele. Eu la serviciu ma schimb din cizme in pantofi. La plecare, aproape nu imi mai intrau pulpelein cizme asta o fi de la apa sau de la pozitie?...
Happy Ama 24+ si Eva
happy_ama spune:
Olimp, chiar ma gandeam daca aveti baie unisex si daca ti s-au intors colegii la serviciu...
Happy Ama 24+ si Eva
olimp spune:
happy si statul la birou fara miscare nu e bun , dar asta stim , posbil si usoara retentie de apa si daca e cald la birou e normal sa se umfle si vara se umfla picioarele de la caldura...
25 + Ilinca
Ilinca
bubulina2401 spune:
hai ca mi-ati facut pofta cu pozele...am pus si eu 2 pozici.
eu mai greu il prind pe al meu sa-mi faca si mie o poza...desi are dotarea necesara.
22+ de
olimp spune:
happy s-au intors mucosii...raciti..gripatii..e baie comuna dar are cheie..
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
bubu si burtica ta e rotunjoara deja ... imi place rochita din poza a doua
ce ne mai tot miram e normal sa creasca burticile doar ne cresc chiriasii...
25 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Am ajuns acasa si am intrat la vizionari.
Olimp da, ai burtica nu gluma. Ma intreb daca e drojdia buma sau e cuptorul la temeperatura potrivita.
Bubulina esti asa draguta cu burtica. Te si prinde bine, emani liniste si multumire .
Ama are dreptate Paula. Probabil dupa ce nasti tu o sa fii la fel de silfida ca inainte de sarcina si noi o sa ne plangem ce e drept ca ai avantajul unei conformatii fericite (zic eu)
Si eu am dunga pe burtica, care a urcat deja pana sus. La Denisa am avut dar nu asa pronuntata. Tre sa ma pozez si eu sa imi vedeti "pachetelele".
Olimp merci de aprecierea la culoarea mea. Dupa nastere vreau decolorare si sa ma fac ca inainte. Mi se pare ca ma imbatraneste. Si doar sunt o tinerica.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani