Stelute de iulie-august 2013 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Am pus si eu in sfarsit poze cu burtica!

Eu nu ma incumet dupa cezariana sa nasc natural, sper sa fie bine si sa ma recuperez bine.

Stefania 24+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

http://www.stemsure.ro/cum-alegem-banca-de-celule-stem

Poate va intereseaza...eu tot studiez subiectul.

19+ Bobitza - mami de "Minunica" Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Eu am niste sani imensi si nu cred ca imi vor aparea alte vergeturi pe ei mai ales ca am din prima sarcina o gramada si nu mai suport sutienele de nici un fel si tare nu as vrea sa se lase si sa am sani ,,a la bunica" :))dar nu ma vad bine

Stefania 24+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Betty, mi-a fost pelimba de multe ori sa te intreb despre dormitul pe burta cu ajutorul sotului ... ca ai mai pomenit de asta, dar n-ai detaliat! Acuma m-ai lamurit ... as fi curioasa sa incerc si eu ... dar al meu nu poate dormi pe spate ... sa vedem daca reusim totusi ceva

Olimp, sa vedem pozicile cu burtica dospita ... Ilincuta ta e maricica ... asa ca e logic sa se vada si pe dinafara

Fetelor, m-ati innebunit cu praji cu mere ... Am curatat si eu un castron plin... sa vedem ce fac cu ele ... Mie imi place tortul de zahar ars ... varianta cu mere in el ... dar al meu nu prefera varianta asta ... asa ca negociem

20+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

cris la 18 ajung acasa si va pun pozele

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Betty

Amalia, Stefania, pt burticile frumoase!!

Delia, abia astept sa vad copacelul gata!! Si noi am vrea sa pictam in dormitor o imagine draguta cu Mickey, Mini, Donald, Pluto, am gasit un desen super pe net, doar ca tb sa fac eu niste sabloane mari cu personajele, ca sotul deja a gasit acuarele speciale pt pereti

21+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Deliilor foarte buna ideea cu copacelul, noi avem in dormitor (exact deasupra locului unde va fi patutul bebelinei) un sticker gen creanga cu frunze mari asa ca foarte frumos ar merge completata pe crengutele mai mici cu amprente de manutze, talpisoare de-ale ei, initial ma gandisem sa-i lipesc ceva stickere cu buburuze sau fluturasi sa fie in ton cu camera de bebelusi ca acum este sobra ca pentru adulti, ideea voastra mi se pare foarte bine venita. Abia astept si eu poze cu copacelul "infrunzit".

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

betty sa inteleg ca voi dormiti intr-o pozitie sora cu 69

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Olimp uneori da , o idee mai defazati inspre partea de jos, asa am vrut sa scriu si eu in explicatie dar ma gandeam sa nu sune cu tenta sexoasa si sa fac pofta cuiva care are interdictie asa ca mi-am reformulat cuvintele.

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

pe mine m-ati pus pe ganduri cu glicemia, sa vad cand pot ajunge sa imi fac analiza asta cu glicemia provocata, am facut odata parca, inainte sa raman insarcinata cu maria si am pierdut jumatate de zi, m-au intepat de 3 ori, la diferite intervale, pe nemancate, apoi dupa ce am luat niste glucoza.......... ideea e ca bebelusa mea e cam dolofana, iar setea mea de apa ma sperie, noaptea in special bea multa apa. asa sunt de cand ma stiu, cu apa, nu neaparat acum, in sarcina, dar ca sa scap de pitici acum, e musai sa imi fac analiza.
la ultimul eco, atunci cand am vazut ca bebe e mai mare, dr nu a sugerat nimic legat de glicemia, la ultimele analize de la inceputul lui martie, ma incadram cu glicemia in limite normale, dar din ce a scris adriana, se pare ca aia provocata iti arata problema .................

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
23+
minune mica

Mergi la inceput