Stelute de iulie-august 2013 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

si va urez o saptamana usoara

am prins din zbor ideea cu copacul pe perete unde vine patul bebelusului. cum functioneaza? folositi auto-colant sau pictati voi?
mi se pare super si s-ar potrivi si mai noi la fix. noi avem tapet si e vopsit pe peretele respectiv galben asa ca un copacel ar pica super bine.

ma bucur ca sunteti bine si asa vorbitoare. eu apuc tare greu sa tin pasul cu voi. saptamana asta va fi de cosmar, imi vine de acum sa ma ascund intr-o gaura. dar va trece si asta. si cred ca ma ia ceva raceala ca stranut in draci, arde fatza si mainile sunt reci.
bubu mic se misca din ce in ce mai voinic, adica am inceput sa il simt eu din ce in ce mai bine. voi cum ii puneti musica? cu castile pe burtica? Clara vine cu soarele ei cantator si mi-l pune pe burta sa ii cante celui mic. momentan nu se arata reactii, probabil ce cel mic zice super, se intoarce pe-o parte si dai

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Betty
Eu nu as putea dormi asa pentru ca sotul din dotare sforaie invariabil in pozitia culcat pe spate; deci prefer chinuita si mai pe-o parte asa decat in sforaituri...

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput

referitor la glicemie si aici e in analizele din sapt 24 inclus testul. stiu ca la Clara mi-a spus ca e ok si gata.

am povestit azi cu gine la telefon ca sapt trecuta am monitorizat f atenta tensiunea sa vedem poate reusim sa ne dam seama de ce sunt cauzate peak-urile.
dupa masa nu a mai fost nimic ca am trecut la regim strict si e ok.
dar m-am enervat de vre-o 2 ori la job si imediat dupa era peste 140 cu 80 dar pana in 150 cu 90 si dupa ce m-am calmat a scazut iar la normal.
si la efort la serios (sau ma rog, vorba vine) adica la urcat 2 etaje mai repede pe scari momentam gafai de zici ca mor si tensiunea luata imediat dupa a fost 152 cu 75. Dupa 5 minute era iar 130 cu 70.
Concluzie: urc scarile usurel si daca ma mai enervez la job ma trece pe linie moarta. Asa ca trebuie sa fiu atenta si imi e asa greu sa ma controlez cateodata. Aveti vre-un sfat?

Mergi la inceput

eu dorm momentan pe stanga cel mai bine. folosesc perna de alaptat de la Clara si o sucesc pana ia forma dorita. de obicei sub genunchi si sub cap. pana sa adorm insa imi place sa stau un pic pe spate dar se enerveaza bubu. probabil ca-l aplatizez.
e drept insa ca momentan nu am dureri de spate sau pubis. si cel putin la cele de spate la mine functioneaza cel mai bine 30 de min de plimbare. dupa imi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oanka si la mine e mare Ilinca dar nu mi-am pus problema ca ar fi ceva ...si eu sunt mare , sete exagerata nu am ...

yvy am noroc sotul meu nu sforaie deloc , cred ca eu sforai acum cu nasul vesnic infundat

monica
si eu tot asa patesc cu tensiunea creste la efort , dupa 2-3 minute revine la normal , dar iau si medicamente sa o tin in frau..

betty
nici nu era cazul sa scrii de 69 caci explicata ta este ff explicita..interzis minorilor , oricum la mintea si corpul meu abstinenet ..toate " drumurile duc la sex nu la roma"

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

am prins din zbor ideea cu copacul pe perete unde vine patul bebelusului. cum functioneaza? folositi auto-colant sau pictati voi?
mi se pare super si s-ar potrivi si mai noi la fix. noi avem tapet si e vopsit pe peretele respectiv galben asa ca un copacel ar pica super bine.

ma bucur ca sunteti bine si asa vorbitoare. eu apuc tare greu sa tin pasul cu voi. saptamana asta va fi de cosmar, imi vine de acum sa ma ascund intr-o gaura. dar va trece si asta. si cred ca ma ia ceva raceala ca stranut in draci, arde fatza si mainile sunt reci.
bubu mic se misca din ce in ce mai voinic, adica am inceput sa il simt eu din ce in ce mai bine. voi cum ii puneti musica? cu castile pe burtica? Clara vine cu soarele ei cantator si mi-l pune pe burta sa ii cante celui mic. momentan nu se arata reactii, probabil ce cel mic zice super, se intoarce pe-o parte si dai

La noi il face iubitul, mai inati intr-un fel de sablon si apoi il picteaza. Si cand avem si copil, o sa-i facem amprente in ghips cu palmutele si talputele si mai adaugam si poze.

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

olimp sincer eu sunt un pic agasata si stresata de monitorizare asta zilnica si tot nu m-am lamurit cat de rau pot face asemenea peak-uri. in rest e tensiunea ok, in general la serviciu 13 cu 7, acasa 12 cu 7, seara chiar 11 cu 6. dar parca am drobul de sare pe soba si cateodata cu cat ma stradui sa nu ma agit cu atat mai putin imi iese figura. si nici nu pot renutza brusc la naravul prost eu fiind mai agitata si mereu in actiune. si ma oftic apoi tot pe mine si ma supar ca iar n-am fost in stare sa ma abtin. oleaca de cerc vicios dar sper sa ies din el definiv cat de repede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

La noi il face iubitul, mai inati intr-un fel de sablon si apoi il picteaza. Si cand avem si copil, o sa-i facem amprente in ghips cu palmutele si talputele si mai adaugam si poze.

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

O je...la noi nici vorba de asa ceva. suntem amandoi anti talent la asa ceva. tati meu s-ar fi descurcat. uff..na ca ma apuca dorul si plansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

monica stiu ca nu sunt bune in general sa nu creeze tensiune intracaraniana la bebe , dar asta se intampla cat tensiunea este constant mare , fi sigutra ca si alte fete au cresteri de tensiune si nu stiu , atata timp cat in mod normal e buna nu te stresa , eu vineri am discutat cu dr pe tema asta si mi-a zis sa stau relax ca e ok.

si eu incerc sa evit efortul , radeau fetele caci le ziceam ca am 2 viteze incet si foarte incet

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

olimp mersi eu am default repede si f repede . trebuie sa schimb definitiv ceva ori intra in actiune amenintarea doctoritzei si ma va stand acasa si facand alte tampenii.

Mergi la inceput