Stelute de iulie-august 2013 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Elena si mami a avut lapte mult sper sa am si eu laptaria cred ca atarna 3kgburtica nu e asa mare da ce conteaza daca fetele iau bine in greutate asta conteaza

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Eu am zis ca am 3kg/san.
Cand am timp tre sa ma interesez cum e cu congelatul lapticului. Mai ales ca eu vreau sa ma intorc la munca.
Legat de greutatea bebitei nu ai cum sa o controlezi si nici nu conteaza cate kg luam noi. Oricum tu esti foarte , foarte bine.

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Yvyana in aia din poze sunt 3 cani de faina de secara si 3,5 cani de faina alba 650. Cand faci cu faina neagra e normal sa fie mai batuta. Eu reteta asta o mai fac cateodata numai din faina de secara, atunci sa vezi ce batuta si grea este .

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Delia nici n-am avut curaj sa fac numai din faina de secara; cred ca mi-ar ramane mainile blocate-n castron la framantare dar dealtfel mie imi place f mult consistenta aia grea si umeda, mai ales daca mai pun si niste chimen/susan/in!

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

astept sa merg acasa sa ma uit la poze...

azi va pun si eu cateva facute binenteles in baie...acasa inca nu am pus oglinzile si nu am unde ma fotografia , sa vedeti ce bombeu am

happy faci gradina zoologica

amalia si eu ma sufoc cand mananc , asa ca mi-am diminuat portiile si mananc mai des , intrdevar inca pot din sezut...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

si mie mi-a crescut laptaria lu enache , nu ma recunosc asa tataoasa

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie nu mi-au prea crescut f mult sanii. Burta mi-e mai mare decat sanii, mai inati apare burta
Si nu am nici linea negra. Dar nu mi s-a vazut nici la Raul.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2

Mergi la inceput

paula si la mine burta este mai mare ca sanii , dar eu am crescut mult si la sani , de la 80 la 100 si de la cula B la cupa D care abia ma cuprinde..

linia neagra nici la mine na apare , poate si din cauza ca sunt blonda la par si piele...

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Amalia ce faina burtica ai , iar laptaria intrece burtica

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Paula nici eu n-am avut linea nigra la prima sarcina; tin minte ca ma tot cautam la burta si n-o vedeam si ma gandeam atunci daca e OK sa n-o am

Amalia pai burtica ta e doar un pic mai mare decat a mea, e si normal ca se lupta in parte pentru teren printesele tale si nu te lasa sa dormi noaptea

Legat de diabetul gestational, asa e cum spune Adriana: am vazut ca e obligatoariu testul de toleranta la glucoza prin afara, la noi in tara doar optional, insa din ce am citit pe forumuri din afara poate da si multe rezultate fals pozitive, adica gravida sa aiba niste rezultate la limita sau usor mai mari decat normalul si sa fie pusa pe tratament aiurea, cand de fapt nu e vorba de niciun diabet gestational; nici eu nu stiu daca sa-l fac sau nu

Happy Mom si S25+

Mergi la inceput

yvy nici eu nu-mi fac testul de glucoza , mie oricum imi fac analizele lunare in care intra si glicemia si daca sare calul atunci voi apela la analiza amanuntita pana atunci ..sanatoase sa fim

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Doxi trebuie sa fii foarte atenta la cuptor si sa ajustezi timpul in functie de cum coace al tau, al meu de ex. coace mai repede decat altele asa ca trebuie sa le scot mai rapid mai ales daca il pun la 200-200 grade, patesc ca tine se arde deasupra si in mijloc sau jos ramane nefacut.

Delia stii cum dorm eu pe burta? Il pun pe consort sa se culce pe spate, eu imi iau o perma si o pun intre talpile lui departate, ma asez peste el cu capul la talpile lui si perna in brate, imi postez burtanul intre coapsele lui si picioarele de-o parte si de alta a abdomenului lui ca o broasca), ma invelesc frumos (dezavantaj el - ramane cu talpile dezvelite dar nu comenteza) asa dorm ca un pasha in pozitia in care eram obisnuita si inainte de a avea burta, e foarte, foarte comod (pentru mine). El sustine ca doarme si el ok si mi-a zis ca daca ii pun si o lanterna la indemana pe noptiera este complet multumit. L-am intrebat curioasa de ce si mi-a zis ca noaptea cand dorm ridica invelitoarea, da chiloteii la o parte si cu lanterna vizioneaza imagini XXX nonstop, i-am zis ca-i ok sa faca ce vrea dar sa nu cumva sa ma trezesc ca ma trage curentul la "pasa" ca ii confisc lanterna .

In legatura cu anuntatul tuturor am ceva retineri ca stiu ca unii sunt f ingusti si parca aud: "vai dar la varsta asta "... etc etc

Paula Doamne ajuta sa-ti iasa faza cu nascutul natural dar eu una trecand de 2 orin prin "chinurile facerii" nu mi-as dori, si atunci ceream intr-una cezariana dar nu mi-a facut nimeni ca pe vremea aia trebuiau multe aprobari in maternitatea de stat, brrr gandestete ca prin "pasa" a ta inca n-a iesit niciodata o lebenita asa ca inarmeaza-te cu multa abnegatie.

23+

bebitza

Mergi la inceput