Stelute de iulie-august 2013 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, si la mine e relativ mica burtica. Din ce am observat, explodeaza in anumite saptamani si pe urma ai senzatia ca stagneaza. Dar si daca te uiti la burtici de 9luni o sa vezi ca unele sunt mai mici, altele mai mari. Nu te ingrijora

Olimp, sunt o ferma de animale . Si ganganii

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Delia, si la mine e relativ mica burtica. Din ce am observat, explodeaza in anumite saptamani si pe urma ai senzatia ca stagneaza. Dar si daca te uiti la burtici de 9luni o sa vezi ca unele sunt mai mici, altele mai mari. Nu te ingrijora

Olimp, sunt o ferma de animale . Si ganganii

Happy Ama 24+ si Eva

viitoare mamica de hocheist 21+ Lóránd

Mergi la inceput

Sa va zic ce facem noi. Ne-am apucat sa pictam pe peretele din zona lui bebe un copac, maaaareee. Adica nu ne-am , ca eu privesc , iubitul e cu treaba. Si la final, in crengi, pe masura ce v-a creste bebitul, o sa agatam ghips cu amprentele lui bebe si poze cu el

A bia astept sa termine copacul, sa vi-l arat; in cazul ca si iasa...sau la final zugravim peretele

Mergi la inceput

m-am cantarit, am 54 de kg, clar e grasimea mea, daca burta e mica ; deci am pus pana acum 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Si eu tot 7 kg am pus am inceput cu 58 kg si am 65kg

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Aaa..super idee Delia cu perna pentru gravidutze.

hehee... are de facut masaj sotul meu diseara!

22+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna fetelor!
N-am mai intrat de sapt trecuta pe forum si azi cand am incercat sa intru pe poze nu m-am mai putut conecta. Ati schimbat parola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, ce cozonacel frumos dospeste acolo!! La tine e de inteles ca ti-e greu. Eu nu sunt credibila

Happy Ama 24+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amalia nu ai zice ca ai doua bebite in burtica.. In schimb laptarie ai! Doamne ajuta sa fie!!

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Elena si mami a avut lapte mult sper sa am si eu laptaria cred ca atarna 3kgburtica nu e asa mare da ce conteaza daca fetele iau bine in greutate asta conteaza

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput