Kopilas,Pity,Elena,Dani,Alexa,Ank,Piscot,Tusferi!
Raspunsuri - Pagina 8
cos_minutza spune:
Felicitari Ank,sa-ti traiasca flacaul!!!
Bravo mara,asa-i ca nu e foarte greu?Eventual trece doar Alexa si Ank,poate asa incape.
Felcitas
Cosmi 37+ David Andrei
AMR max. 3sapt!!!
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
cos_minutza spune:
Hai ca am modificat eu titlul.Poti sa stergi si nr.capitolului.Daca mai naste cineva o sa trebuiasca sa stergem din fetele care au nascut mai repede.Asa se intampla cand suntem cam lenese la scris si stam o saptamana intrega la un capitol
Cosmi 37+ David Andrei
AMR max. 3sapt!!!
Amos Bronson Alcott
emilia.m spune:
Bravo ANK! Bravo Tudoralexa!
Trebuie facuta molifta neaparat ca sa poti iesi din casa? Pentru cine se face molifta exact, pt mama sau pt bebe? Adica ma duc intr-o zi la biserica la molifta asta si pe urma pot iesi saua trebuie sa chem preotul acasa?
Eu abia astept sa ies cu pitica la plimbari.
38+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic
cos_minutza spune:
Alexa acum mi-a venit in minte ca intrebai de lapte praf.Cumnata-mei i s-a recomandat Nan sau Milumil.A ales Nan-ul si e multumita de el
Emilia spre rusinea mea nu stiu cand se face molifta
Liza
Cosmi 37+ David Andrei
AMR max. 3sapt!!!
Amos Bronson Alcott
emilia.m spune:
Ooo... o sa fie dragut. Al meu nu prea e fan preoti si biserica in general... La nunta a fost ok, la botez va fi ok dar sa vina preotul acasa o sa fie cam greu de digerat pt domnul sot. Sa vad cum ma invart... Are ceva daca ma duc eu la biserica? N-o sa ma trazneasca vreun fulger presupun daca ies eu din casa pana la biserica de langa, nu?
38+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic
mara-i spune:
Eu am venit acasa joi si sambata a venit preotul.Eu nu stiu daca asta este molifta dar mi-a spus ca pot iesi din casa desi nu imi recomanda sa ies decat pentru treburi importante...ma rog eu abia astept sa ies cu Mara afara.Noua ne-a citit pentru amandoua la fiecare in parte cu nume chiar si pentru Mara care nu este botezata...