Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 9
olimp spune:
yvy ce burtica traznet ai
mony frumoasa familie..
cris am vazut tortul...demential ,cata rabdare..jos plaria..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Mony08 spune:
In legatura cu calciul stiu ca mi-a zis doctorul la prima sarcina ca ar provoca contractii,si mai mi-o zis un motiv pentru care nu am voie sa iau calciu in sarcina,dar nu-l mai stiu.O sa-l mai intreb la urmatoarea consultatie....
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+
puiut
olimp spune:
paula NB
happy cred ca esti coapta ..si maine la fel ai program...
bobitule
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Mony si Delia, sunteti asa finute!! Ma pun la somn!! Noapte buna burtici!! Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2 |
e mica sarcina de aia, peste o luna o sa fiu si eu mai mare.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
olimp spune:
delia subscriu la paula
happy
25 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Paula noapte buna
Am vazut burticile adaugate , imi plac toate
Dana mie-mi place caruciorul, cat e de practic, vezi tu, totul tine de obisnuinta, e superb
Si eu am vazut azi un carucior dragut, doar ca era gri cu roz, o sa-l caut pe net pe alte culori, Mi-a placut la mana, cum se inchide, il puteam cara intr-o mana, era 2 in 1 si tot cu 3 roti si mari.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Mony08 spune:
Paula
happy_ama frumoase lucrusoare ai luat,dar vroiam sa te intreb ce marimi sunt,daca sunt pentru nou nascuti sau pentru mai tarziu,ca am vazut ca toate se baga pe cap. La inceput va recomand hainutele care nu se baga pe cap ,pentru ca este mai greu de imbracat ,dezbracat.
Delia vezi ca o sa vin la tine sa-mi dai de papa,daca tot mi-ai facut pofta cu bunatatile postate
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+
puiut
olimp spune:
NB happy
25 + Ilinca
Ilinca