Stelute de iulie-august 2013(60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Paula

happy_ama frumoase lucrusoare ai luat,dar vroiam sa te intreb ce marimi sunt,daca sunt pentru nou nascuti sau pentru mai tarziu,ca am vazut ca toate se baga pe cap. La inceput va recomand hainutele care nu se baga pe cap ,pentru ca este mai greu de imbracat ,dezbracat.

Delia vezi ca o sa vin la tine sa-mi dai de papa,daca tot mi-ai facut pofta cu bunatatile postate

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+

puiut

Vin-o tu in Tm, ca rezolvam cu poftele

Somn usor Ama

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

fetelor NB si din partea mea

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Multumesc Olimp

Acesta este caruciorul ce l-am vazut http://www.primiipasi.ro/341-sistem-lux-2-in-1-carucior--cos-landou

....dar inca mai caut , mai am timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

happy si eu gafai cand urc scarile,si le urc f greu.
olimp

puiut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

fetelor NB si din partea mea

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Va citesc de ore bune,nici nu mai stiu ce sa scriu dupa 2 capitole

Va inteleg la capitolul "sarcini perfecte" .Mie mi se zice ca aa,daca acum te apleci greu,mai incolo cum o sa-ti fie.Si replici de genul " am mers la munca pana in ultima zi,eu am nascut super usor,nu am tipat ca altele,uite pe matusa cutarica o stia tot spitalul de cat urla ca nesimtita.Cum sa nu te mai duci la dr x ca e sef de sectie,stai sa vezi cand o sa nasti si nu o sa te bage nimeni in seama,o sa-ti zica da ce,cand ****** (a se citi ca " ai facut dragoste") nu te-a durut? si o sa te lase acolo " si tot asa.De imi fac ziua superba,va dati seama.Pana la urma,da,ma aplec greu,e normal,chiar daca nu am burta imensa,nu am avut-o pana acum,nu sunt obisnuita,plus ca ma ingreuneaza.Mi se pare normal.

Felicitari iubitelor pentru morfologii

Si mie imi vine sa ma apuc de crosetat,dar parca daca nu e nimeni langa mine sa imi arate ,nu am niciun implus sa stau sa caut pe net.Cand eram mica stiam cat de cat,poate e ca mersul pe bicicleta

Azi am avut asa un vibe bun toata ziua,desi in jurul meu toata lumea era artagoasa si pusa pe cearta si cu mine.De dimineata stateam pe spate si aveam un zambet asa tamp pana la urechi si ochi sclipitori de mongolez ca aveam burtica toata numai valuri , jelly belly
Si dupa ce a scris cineva a acele cojite ar putea sa fie colostru,am zis sa imi iau inima in dinti si sa strang un pic de unu sa vad (am sfarcurile foarte sensibile de cand cu bebe,si mai cu frica asa ) si surpriza, o pica perluta a aparut

Mergi la inceput

Fetele am vazut in revista de kaufland set de 6 maieuri pentru bebei la 25 lei,scrie ca sunt 100% bumbac. Daca cumva ajungeti careva prin kaufland si vedeti, sa-mi spuneti daca chiar sunt bumbac,cum se lauda in revista.

puiut

Mergi la inceput

In Real caruciorul e cu 699 lei, pe net in dif magazine, e in jur de 900 lei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Mony, ce dragalas poate fii voinicul tau,cum pupaceste el burtica

Mergi la inceput

Delia ce diferenta mare

elfcupistrui este asa incantat de burtica si ca are mami bebe acolo,ca in fiecare zi imi mangaie burtica si ii da pusi.
Nu mai baga in seama ce zice lumea,nimeni nu stie ce simti tu.

puiut

Mergi la inceput