Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 11
unidanad spune:
Delia este super caruciorul. Oricum eu zic sa te duci sa incerci mai multe modele. Al meu, cadru are 5 kg nu am nici un stress cu el plus landou sau parte sport ajunge la 10-12 kg cred. Am mers cu el putin prin magazin dar si prin casa si merge f usor. Saptamana asta vreau sa iau si patutu ca apoi sa ma apuc serios de cumparat din aprilie. . Am mai mult hainute de casa inca nu am luat pt afara. Dar clar pana la sf lu iunie vreau sa fie totu gata.
23+ David
Dana
monicus spune:
Va multumesc mamici pentru primirea "calda". Din pacate nu apuc sa citesc tot, dar voi incerca sa tin cat de cat pasul cu voi.
O seara frumoasa va doresc mamici dragi.
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
21+
Printesa dulce
happy_ama spune:
Neata, burtici!
Mony, lucrusoarele sunt de 0-3m, dar sunt marisoare. Toate au capse, suficient cat sa intre fara probleme
Va doresc o zi frumoasa si daca pot va mai scriu din pauze.
Happy_Ama 23+ si Eva
olimp spune:
buna dimineata
happy succes ...
elfule
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
Buna dimineata!
Ama te compatimesc din tot sufletul cu mersul asta la scoala in zilele cand ai avea timp in sfarsit sa te relaxezi dupa o saptamana de munca ...
Olimp sa o mananc io pe Ilincutza ta bucalata de 800 g(oricum nu scapa ea nesmotocita de mine la vara in parc), marti merg si eu la Iuga la control, abia astept sa vad Bianca mea cum se prezinta la capitolul greutate.
23+
bebitza
Andra28 spune:
Neata si de la mine, in rand cu matinalele Olimp si Happy!
Azi am in plan sa aranjez dulapul lui Alexandru ca mai umbla si el pe acolo si este vraiste, si oricum, eu tot sper ca se va incalzi si zic sa scot la vedere hainele mai subtiri.
Apropo de intrat in prenatal, eu as putea sa intru in jur de 20 mai, dar mai am si concediu de odihna 24 de zile lucratoare, asa ca in jur de 15-20 aprilie o sa raman acasa si in continuare iau prenatalul. abia astept, ca nu mai am deloc tragere de inima la servici. chiar si cu program de 6 ore si tot trag de entuziasmul meu, in speranta ca reapare dar degeaba.
Andra23 cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
olimp spune:
betty daca se va mentine tot asa ...cu siguranta vei avea ce zmotocii....ai sa vezi ca va fi bine la eco si Biencuta ...la vara iesim la promenada si cu Maria si cine mai e din cluj la plimbare si cate o barfa..
andra neata spor la sortat si aranjat..eu vreau sa incerc sa merg toata luna aprilie si sa-mi iau concediul ramas la inceputul lui mai si de pe la mijlocul lui mai sa raman legal in prenatal..cred ca asa ma avantajeaza cel mai bine financiar...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Buna dimineata
Eu am pregatit micul dejun, l-am mancat si acum ma pregatesc de o cafea, cine se baga
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
olimp spune:
delia eu vin cu cana dar cu laptic.. , neata si tie...
25 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Neata dragelor burticute!!!!
Vin si eu la o cafelutza virtuala . Bebe al meu noaptea misca. Nu are somn. Asa o fii si cand se naste?? Azi noapte a venit sotu in dormitor la 3 si bebe se juca cu tati . Cumnata mea mi-a spus ca al ei bebe doarme aproape toata noaptea si asta pt ca si ea a dormit in timpu sarcinii nu a avut insomnii. Asa o fii???>
24+ David sau Patrick
Dana