Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 8
olimp spune:
diana si pe mine m-a chemat la o luna , ieri am fost , mie dr mi-a zis ca pot lua Ca suplimentar Ca+ vit D , si eu stiam ca , Ca se da doar in ultimul trimestrul ...acum poate avand in vedere durerile putem lua mai repede...cine stie , marti merg si la dr de familie si mai intreb...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
Betty Olimp am inteles . Merg si eu sapt asta atunci ca si mie imi este dor.
25+
viitoare mamica de Medeea
Delia_Rodica spune:
Gata cu ora Pamantului
De Oxana stiti ceva? Dupa pusul florilor o durea burtica....sper sa fie doar in relaxare
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
mstefania spune:
Va salut si eu!
Si eu simt miscarile lui bebica muuuult mai puternic si face burta mea niste valuri, la Teodora simteam chestiile astea mult mai tarziu, ca sa nu mai zic ca imi trage cate una in partea de jos de ma doare vaginul de nu mai pot, asa ca bebica nu este un finut :)
O sa pun si eu maine niste poze cu mine, dar trebuie sa le descarc prima data. De cateva zile am niste dureri de oase, de bazin mai bine zis de ma blochez cateodata si abia ma ridic din pat, ca sa nu mai zis ca daca stau mult la birou si nu ma ridic, nu imi mai simt burta si ma doare pe sub ea, stiu ca sunt normale dar....acum ca sa ma plang si eu :).
Ps. Prea mult am muncit astazi..., de saptamana viitoare intru si eu in santier cu ceva zugravit prin casa si mi-e groaza, asta ca sa nu fie singure fetele care deja termina treaba asta.
Stefania 24+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)
Mony08 spune:
Am intrat si eu pe picasa,am pus si eu niste poze si burtica la 20 saptamani,trebuie sa-mi fac si cu burtica de acum,o sa incerc maine.
La cum vorbeati ma asteptam sa vad burtici f mari,dar de unde,am vazut numai mamici frumoase,cu burtici micute si dragute.E las ca vedeti voi ce inseamna burtica mare pe la 40 saptamani
Dana f frumoase hainutele,o salopeta albastra o am si eu de la Denis.F frumos si caruciorul si culoarea imi place tare mult.
Amalia cat sunt de dragute rochitele
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+
puiut
olimp spune:
mstefania vad ca te inscrii si tu in clubul cu dureri de bazin...asa patesc si eu , mi-am dat seama ca statul pe scaun la birou imi agraveaza situatia...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp cris bobitule se pare ca clujencele te viseaza...cred ca trebuie sa dai o funga pe la noi...si eu am visat cu tine intr-o noapte..ai tu ceva lipici aparte... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
Hehe, fetele ce draguuuuut!
Ma simt flatata!!!
Ce mi-ar placea sa vin, mai ales ca nu am fost niciodata
Va pup cu mare drag!
18+ "Minunica"
Delia_Rodica spune:
Am pus poze si eu , am si de la 18 sapt cand eram nevopsita...ca o baba arat , v-am zis ca-s tare carunta
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
paula_m spune:
Mony si Delia, sunteti asa finute!!
Ma pun la somn!! Noapte buna burtici!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
happy_ama spune:
Buna seara, burtici!
Acum mi-am asezat si eu oasele....
Va multumesc pt incurajarile de dimineata!
Pup burticile frumoase cu poze noi, Paula, Betty, Mony!
Cris, ce minunatie de tort!!
Dana, dragute lucrusoare! Ati facut ceva aprovizionare!
Fetelor, voi gafaiti? De ex daca urc un etaj de scari sau merg 300 de m normal, gata locomotiva...
Happy_Ama 23+ si Eva