Stelute de iulie-august 2013(60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula pantalonii aia si inca o pereche m-au scos din iarna, sunt asa de comozi ca nu ii mai las, cand unii cand ceilalti dar mai mult cei din poza, i-am luat de la Outletul de vis-avis de Central, au marfa englezeasca foarte buna si doar acolo am gasit pantaloni gravizi de marimea mea, la restul magazinelor doar pt. silfide precum Ama, Amalia si voi celelalte gasesti, zici ca grasele n-au voie sa faca copii ...

Am stat io si m-am gandit si apoi am ajuns la concluzia ca in general mamicile sunt tinere si inca nu au apucat sa se ingrase din cauza asta nu prea folosesc marimi mari la haine de gravide, gandind asa i-am mai iertat pe comercianti ca era sa umblu in curul gol pana la vara cand nasteam, ma si vedeam cu un cearsaf pe mine imbracata ca Cezar la Roma .

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Multumesc Paula

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

betty ave cezar !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Paula pai daca as umbla in chiloti sau cu burta la vedere ca in cea cu pantalonii trasi pana-n tzate s-ar vedea clar ca-s gravida, dar in stilul ala doar ma pozez in rest ma camuflez cu lalai ca in prima poza

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna seara!
Betty Nu se vad kg de care te plangi asa de tare. Ma asteptam sa o vad pe maica-mea care are in jur de 100 de kg . Cred ca esti mult mai inalta ca esti f bine proportionata si esti "tare de carne".
Nu mai purta bluze uriase ! Pune burtica la vedere!
Dana f frumoase lucrusoarele. Abia astept sa mai cumpar si eu una alta
Ele nu stiu de la ce au fost durerile poate a fost si carcel. Am luat si un magneziu pt orice eventualitate. M-am pus in pat si cand am vrut sa ma ridic era sa cad de la durere. Am zis ca ajung in baie numai in 4 labe pt ca nu ma puteam tine pe picioare si nu puteam sa merg.
Am facut o baie si m-a masat sotul pe "dos" si mi-am revenit. Pe mine nu m-a mai durut asa pana acum. M-a lasat zona din fata si ma i-a asta din spate se pare
Cris am vazut si eu totul pe facebook

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

fetelor eu de cand am ramas gravi numai in haine mulate ma imbrac , imi port cu mandrie burtoiul...inainte ma mai ascundeam si eu....ziceam sa-m mare , ce cap de toanata aveam ...acum sunt mandra de formele mele rubensiene...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

diana ieri cand am fost la eco , am intrebat doctorul despre durerile de bazin si de "dommna" ..zice ca din pacate se vor intensifica si sa iau mg si ca , posibil sa consume pitica mai mult calciu ...acum stiu eu ...merg pe mana lui , daca are vreo legatura ? ma gandeam si eu asa...

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Diana, nu-s inalta , am 1,65, e adevarat ca-s tare si indesata la carne dar stiu eu foarte bine cum arat indiferent de ce manevre incercati voi , poate ca aveti dreptate cu imbracamintea, cred ca "mi-ar sta mai bine" cu ceva mai mulat ca as avea o scuza macar , ar zice lumea: "uite la asta saracutza cat s-a ingrasat in sarcina, dar macar e pentru un scop nobil" ... iar eu grasa nesimtita n-am luat nici un gram de cand am ramas gravida, doar burtanul mi-a crescut sa pot avea scuza

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Olimp si eu am citit pe undeva ca ar fi vorba si de o decalcifiere cand vine vorba de problemele la simfiza. Mi-e frica sa iau Ca fara recomandarea medicului ca am inteles ca nu e indicat in sarcina. Mg am luat ca ma durea parca muschiul f tare si imi radia pe picior. Semana cu o intindere sau un carcel.
O sa merg si eu sapt asta sau saptamana viitoare la Dr si o il intreb ce sa fac.
Voi la cate sapt mergeti la urmatorul control ? Mie dupa morfo de la 21 de spat nu mi-a zis decat ca ne vedem luna viitoare. Sapt asta am o luna.

25+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Diana mie medicul la 20 saptamani dupa morfo mi-a zis asa: "ti-as zice sa vi peste 6 saptamani dar stiu ca nu rezisti asa ca hai peste o luna..."

23+

bebitza

Mergi la inceput