Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 6
Ele spune:
Cris esti fenomenala, ce torturi poti sa faci!!!
Cand aud deja de dulce, balesc. Sunt disperata, mancanc dulce mult si zilnic.
De doua zile mi se umfla picioarele. se mai umfla careva??
Tensiunea inca e normala, pe seara aveam 11.2
Pitica mea nu e finuta deloc, dupa cum am mai zis. Trage, nu se incurca. Diferenta fata de prima sarcina e doar ca mi se par miscarile ei puternice, mult mai din timp.
Dana am vazut caruciorul , arata bine dar nu ma pricep cu toate ca am mai trecut prin asta. Tin minte ca stateam la et 6 si de multe ori nu mergea liftul. Era crima sa urc cu caruciorul+copil , pe scari. In rest nu am avut alte nemultumiri, ami ales ca Denisa de la 8 luni nu mai vroia in el.
Hainutele sunt supeer!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
amaliaro spune:
Mony da ma sarbatoresc cu fecioratau in acceaszi
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
betty200 spune:
Am pus si eu 3 poze, prima cu una dintre camasile de "camuflaj" in care nu-si da lumea seama ca-s gravida, majoritatea cred ca-si spun in gand ca-s doar nesimtita si mananc ca porcul de m-am latit asa, iar celelalte doua cu burtanul in plinatatea lui ...
Olimp, laptele de mama e mai transparent de felul lui sa nu te astepti sa fie la fel de alb ca si cel din magazin . Si mie in ultimul timp cand strang de mamelon imi ies bobite de lichid transparent, acum mult mai usor ca acum ceva vreme.
23+
bebitza
Andra28 spune:
Olimp, bucura-te, lichidul acela este colostru, o substanta foarte hranitoare, premergatoare lapticului. Cu acest colostru se va hrani bebe la inceput pana vine lapticul. Colostrul este foarte important, contine anticorpi si substante nutritive.
Dana, frumos caruciorul iar de lucrusoare ce sa zic.....ma uitam la ele si vedeam deja un bebe imbracat in ele. sa fie cu noroc cumparaturile de azi!! Cat a costat caruciorul in Dragon?
Andra 22+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
unidanad spune:
Betty din punctu meu de vedere nu se vad asa multe kg precum spui u. Sigur nu e stricat cantarul??? . Si stiu ce vb pt ca sora mea a avut 98 kg si era mareeee si se vedeaaa. U nu esti cat ea. Poate ai si oasele grele. Burtica frumoasaaaa
23+ David
Dana
unidanad spune:
Andra 1200 ron. Ms mult
Edit!!! Unde gasesc stickere 3d de lipit pe perete??? Nu din cauciuc dalea am luat Ms
23+ David
Dana
olimp spune:
betty , andra multumesc de explicatii...deci e de bine sa dea DD sa am platic pt Ilinuta ...
intradevar credeam ca laptele matren este alb ca cel de paravlie , nu am vazut niciodata ...asa ca ma informez...
betty poza de camulfaj fiind facuta din fata chear ca te mascheza bine , dar in celelate se vade ca esti gravi ..nu mai pacalesti pe numeni , Biencuta e la loc de cinste..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
cred ca ar trebui sa-mi fac si eu poze la burta goala sa vedeti garsonierea Ilincutei
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Hai mai Betty, cum sa nu se vada ca esti gravida? Si tu intri in clubul celor care se plang gratuit. Imi plac blugii din ultima poza. Cat despre prima poza, daca m-as imbraca si eu in camasa aia, nici la mine nu s-ar vedea...si as lasa aceeasi impresie. De aceea, nu ma prea imbrac in haine largute si lalai.
Elena, eu am scapat pana acum de umflat maini si picioare. Nu-mi vine sa cred. Inca mai mi-e buna verigheta. Si papucii...La Raul, nu mi se mai vedeau/simteau nici un oscior de la picioare, laba piciorului.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
Mony08 spune:
Ati schimbat parola la contul de pe picasa?
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+
puiut