Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 5
paula_m spune:
Buna seara, dragelor!!
Eu azi am fost la cursuri, si apoi am dormitat toata dupamasa, Raul si Cosmin doar acum s-au intors acasa.
Maine prestez si eu prajitura ta buna, Betty!!Si cred ca cartofi piure cu aripioare la cuptor si mai vreau sa-mi duc piticul la circ.
Nici eu nu stiu care sunt loviturile in col. Doar alea in vezica le stiu. Eu nu pot sa zic ca bb2 loveste mai tare decat Raul. Inca nu sunt dureroase loviturile, stiu ca mai tarziu ma deranjau, aveam impresia ca ii simt fiecare oscior, dar inca e finut. De abia de azi l-am simtit mai sus, in zona buricului si cu ocazia asta am si putut vizualiza valurile facute. Pana acum nu vedeam ca se misca jos.
Eu sunt pro patut de lemn.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
olimp spune:
delia vezi ce-ti rezarva si viata asta , numai surprize...si din fericire la tine placuta ...ma refer la actualul "sot" nu la fostul..
mony si sotul e tot leone...suntem o familie de doi lei ..si vom avea un rac...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Eu o sa am patut de lemn, imi plac mai mult, vreau sa vada copilul in jurul lui. Cu plasa aia parca e izolat, nu-mi surade ideea de acel gen de patut.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
betty200 spune:
Salut Pauleta!, ma bucur ca mai sunt mamici cu bebelusi finuti, a mea misca zilnic si ea dar e finuta nu deranjeaza deloc si eu ma tot ingrijorez cand va aud ca vorbiti de suturi dureroase, a mea e ca un soricel, miscoreste simtibil dar placut.
23+
bebitza
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp delia vezi ce-ti rezarva si viata asta , numai surprize...si din fericire la tine placuta ...ma refer la actualul "sot" nu la fostul.. mony si sotul e tot leone...suntem o familie de doi lei ..si vom avea un rac... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
Asa este, sunt foarte multumita de tot ce s-a intamplat, cu riscul sa par una de "aia" despre care vorbeam noi ieri, viata mea alaturi de iubit e aproape perfecta. Avem discutiile noastre, care exista in orice relatie, dar il ador pt cum se comporta cu minesi cat de mult ma iubeste.
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
olimp spune:
paula si Ilinca loveste sub buric , de fapt pitica asta a mea e tare nezdravana , da peste tot , ieri la eco o vedeam cu isi intindea picioarele , le aduna la piept si le intindea cu putere..pai asa normal ca o simt , cred ca usos usor aprtamentul Ilincai se transforma in garsoniera cu conmfort redus
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
betty nici pe mine nu ma dor loviturile , imi place sa o simt..doar cele din col le resimt cu putere , restul e ciudat pentru mine fiind la prima sarcina savurez tot
25 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
M-am uitat putin la poze la burtici, sunteti mirifice toate si nici un grasa asa cum va plangeti, eu sunt destul de obiectiva in aprecieri si va spun sa stati linistite ca sunteti frumoase toate, o sa pun si eu vreo 2 poze sa intelegeti intr-un final si voi ce inseamna sa fi gras, asa cum va spuneam la greutatea mea nu ajunteti nici cand mergeti la maternitate sa nasteti asa ca sa nu va mai aud ca va plangeti de grasime ca ma supar pe voi.
Dana e frumusel caruciorul, am vazut se cam poarta movul la carucioare, ma cam nelinisteste faptul ca-s f apropiate rotile din fata si mi-e frica de stabilitatea lui cand cobori bordura si ramai doar pe ele dar ma gandesc in acelasi timp ca dupa ce prinzi tehnica nu va mai fi vreo problema. Hainutele sunt mortale, toate, toate sunt modele deosebite.
Paula nu mi se pare ca ai burtica mare, te-a luat clar Yvyana, e adevarat ca are mai multe saptamani. Apropo Yvyana ai o burtica foarte ferma si conturata, ca un pepenas, cred ca sotului ii vine mereu sa o alinte.
23+
bebitza
unidanad spune:
Betty ms lasa kg ca nu sunt o problema. eu am ajuns la 70 la 1.55 inaltime . Cine ne iubeste ne iubeste si asa cu tot cu minunatele noastre kg sau vergeturi si alte minuni.
Cum se simt loviturile in col??? Eu de cand am fost la eco am inceput sa il simt numai sub buric. Se impinge in jos asa imi da impresia. Nu ma doare nu nmk. Am inceput sa si vad cum se misca burtica deci contractie nu cred ca este.
23+ David
Dana
olimp spune:
fetelor sa va zic ceva...acum stand cu nasul pe forum am simtit umezitta bluza si cand ma uit la sanul stang o pata umeda ...oare incep sa produc laptic ,am strans de mamelon dar iese lichid transparent...vedem mai incolo ce va fi
25 + Ilinca
Ilinca