Stelute de iulie-august 2013(60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

olimp spor la treba, sa terminati pana sambata viitoare.
La noi speram sa terminam pana vine bebe,mai avem tare mult de lucru,acum suntem la pus podele,usi,apoi trebuie mobila,electrocasnice etc.
De abia astept sa terminam macar cu podele si usile sa mai duc din lucrurile de aici,sa pot face putina ordine acuma cat mai sunt in putere,ca de pe la 7 luni incolo nu ma mai vad facand nimic.
Probabil pe la 7 luni plec in Tm,sa fiu aproape de doctor,ca doctorii de aici daca ajungi la urgente si nu esti inscrisa la ei nici nu te baga in seama.
O sa fiu mai aproape de Delia

Fetele de pe fb,am admirat pozele cu burtici,sunteti minunate.
Pe picasa inca n-am apucat sa intru.
Cris minunate torturi faci.
Delia am admirat pozele cu modele de mobila,f interesante. Si noi cautam sa facem ceva ca sa castigam cat mai mult spatiu.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+

puiut

Buna seara, am revenit de prin oras, am bramburit, la cat era de frumos

Monyyyy, te astept Si asa o sa fim burtoase si incapabile de ceva serios

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cand va citesc imi vine multe idei de raspunsuri si cand sa le astern aici uit.
Oana si la mine in burta de jale, eu zic mereu ca asta mica face tae-bo din burta. E sportiva ca maicasa .
Olimp de unde stii ca loveste colul? si eu simt loviturile alea cand imi vibreaza ceva in interior dar nu imi dau seama ce.
Diana din cate am citit durerea de la simfiza se duce si la fese. La inceput am crezut ca fac febra musculara. Dar dupa am citit ca motivul e acelasi.

Legat de soti..eu sunt maritata de la 19 ani, am facut facut facultatea casatorita..si vorba cantecului e "chimie intre noi"si dupa 17 ani de casatorie dar tot imi vine sa il din cand in cand.
Iar la cap. soacra nu am de ce ma plange. Pe ea ma bazez sa ma ajute cu bebe mic, e genul de femeie care nu se baga deloc in casa noastra si nu ma lasa sa misc nimic in casa daca este ea.
Sper sa nu o deochi. Prin iunie o aduc la noi sa ma ajute la pregatiri.

Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele simt ca imi loveste colul pentru ca ma loveste jos de imi vibreza vaginul , este o senzatie ca si cea din timpul orgasnmului cand vibreaza vaginul..doar ca e lovitura puternica de imi flutura fundul... cam asa se manifesta la mine...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Sa va zic cum a fost la noi ne am cunoscut si dupa un an ne am mutat impreuna soacra mea nici la cununia noastra nu a venit nu ma vroia pe mine pt ca eram romanca ai meu le a intors spatele si ne am trait povestea mai departe cand am ramas gravida iuby nici nu a vrut sa le spuna a zis ca trebuia sa aibe grija ca sa ia parte la marea noastra bucurie in fine soacra si cumnata au aflat din alta parte si de atunci nu stiu ce sa imi faca ca le fac 2 fetite ei avand in familie numai baieti soacra ma suna in fiecare zi daca am pofta de ceva sa nu mai zic ca eu aleg pt fete si ea plateste

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Probabil ca soacra ta se caieste tare, numai ea stie ce regrete are. A vazut ca baiatul ei e fericit
A gresi si a ne insela e firesc pana la urma. Mai grav e cand nu ne dam seama .
Ma bucur ca s-a rezolvat totul si ai si soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Am venit si eu la apel, salut!

Azi am gatit ciorbita de zarzavat cu orez si carne de pui, ciupeci umplute la cuptor si ... binecunoscuta placinta cu mere care deja e injumatatita.

Amalia, mare bucurie ca s-a schimbat asa soacra, e sensibila daca a schimbat macazul cand a auzit de fetite, Domane cat ma bucur pentru tine ...

Olimp acum am luat analizrele de al Dr. Nicorici si se pare ca de luna trecuta mi-au crescut si mie DDmerii de la 850 la 1201 a zis ca peste o luna crestem doza de la 0,3 la 0,4 de 2 ori pe zi.

Chestiunea ciudata este ca luna asta am recoltat pentru Ddmeri si la Regina Maria la Dr. Avram, asta acum 3 zile deci interval f mic intre cele doua recoltari si aici Ddmerii scazusera de la 594 la 480, ce sa mai inteleg din astea? Am cuplat putin cu ce mi-ai spus tu ca si la tine au crescut Ddmerii, oare n-au folosit cei de la spital alte prelucrari de ne-au crescut la amandoua in aceeasi perioada?

23+

bebitza

Mergi la inceput

betty sa sti ca si eu m-am gandit la acest lucru dupa ce luna trecuta sti ca ne-au iesit ceva parametrii ridicati la ficat...la ambele si la uratoarea anliza nici una nu a avut nimic ? oricum nu strica doza marita de clexane avand in vedere si greutatea mea corporala...si eu fac acum 2x0,4 mg.

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

betty sa sti ca si eu m-am gandit la acest lucru dupa ce luna trecuta sti ca ne-au iesit ceva parametrii ridicati la ficat...la ambele si la uratoarea anliza nici una nu a avut nimic ? oricum nu strica doza marita de clexane avand in vedere si greutatea mea corporala...si eu fac acum 2x0,4 mg.

Olimp tu ce valoare ai la DDmeri (ultima data)? Asa este, acum deja transaminaza respectiva, crescuta luna trecuta, era in limite normale.

23+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

olimp esti in aceeasi zodie cu baietii mei.
Amalia tu chiar esti nascuta in aceeasi zi cu Denis
Oana si la mine este f saltaret bebe,il simt f puternic,zici ca faca tumbe Eu ma bucur ca ma linisteste de fiecare data cand se misca.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 24+

puiut

Mergi la inceput

De la 20.30 la 21.30 este ora Pamantului, eu am sa dispar atunci, sting tot si am fugit la plimbare in centru

Daca discutam despre soacre si relatii, sa va zic eu

Eram intr-o relatie de 7 ani cu un altul. Mi-am inchiriat apartamentul prin intermediul unei prietene, amicului ei
Prietenul am aflat ca ma tinea de paravan, avea pe alta, care astepta sa crasca, crescuse, era majora si eu eram in plus
Chiriasul saracul, dupa 3 luni de stat in ap, l-am dat afara si de atunci belea . Este actualul meu iubit, ca nu suntem casatoriti. Nu am mai scapat de el Hotarat om, vi-am zis ca secui hotarat

Cat priveste soacra, doar vorbe de lauda, dupa 3 ani de relatie. De cand m-au cunoscut (socrii si sora lui cu familia) m-au indragit foarte tare. Socrela tot timpul ii zice sa aibe grija de mine
A zis ca daca avem nevoie de ajutor la bebe sa o chemam ca vine, dar nu o pot deranja ca ea este bolnava si nu suporta caldura. La noi sunt calduri mari in august si la Miercurea Ciuc nu-s temp din astea, nu e obisnuita. Dar mai vedem atunci, ca daca e musai, vine.

Mergi la inceput

betty hadar nu am , nici nu am intrebat , mi-a spus ca sunt mariti si m-am conformat sa marsc doza ....data viitoare cand merg am sa intreb ...eu pana acum m-am multimit sa-mi spuna ca sunt bune analizele si atat...

posibil sa fi fost ceva cu reactivii , la analiza aceea a parametrilor hepatici am mai discutat cu o doamna care si-a facut analizele la dr Nicorici si la fel avea crescuti ..acum sunt buni parametrii si la ea , si la mine si la tine...

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput