Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 17
olimp spune:
amalia sa sti ca nici eu nu sunt genul care doarme de amiaza , acum in sarcina am dormit de 2 ori cate o ora....si asta in conditiile in care nopatea am privit la stele , ma bucur ca reusesc sa dorm noaptea bine...
andra mascul in devenire
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Fete am fost la o plimbarica sunt 20 de grade lasati geamul deschis sa va trimit soare
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
amalia la noi sunt geamurile deschise de azi dimieata ..am termiat cu zugraveala si lasam sa se usuce....
am si papat si acum eu stau cu burta-n sus la siesta , apoi merg la infrumusetare , la o baie binemeritata si tot tacamul....
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
elfcupistrui spune:
Dar ce tacute sunteti in weekend,in cursul saptamanii un apitol ar fi fost umplut pana la ora asta
Eu am dat-o in bucatareala de plictiseala mai mult,ca mancare e facuta.Niste ciorba de loboda si stevie, o mancarica de praz cu masline si lamaie si diseara ma gandesc sa fac niste vinete umplute cu ciuperci,ardei,cascaval ,usturoi,rosii si busuioc.Ma mai relaxez si eu
Ele spune:
Elf ti-o imprumut pe ficamea (aia mare) sa iti treaaca plictiseala. In fiecare we avem teme la Cunoasterea mediului.Trebuie facute fise pe care le descarcam noi de pe net.
Dupa si eu intru la baie. Sar partea cu manichiura ca le fac frumos scurte de data asta, ca nu am chef de vopsit.
Olimp imi inchipui ce a fost la tine. O placere sa vii acasa de la munca si sa nu fie nimci asezat.
Si noi avem in plan dar sa vina caldura. Probabil atunci nu o sa fiu in stare sa ma misc deloc dar sa vedem care sare sa ma ajute..mama sau soacra?
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
doxy spune:
Buna fetelor! Va citesc acum sunt abia pe la pag.4, am ceva de recuperat... Astept musafiri si am un chec la cuptor.
Sa va zic ce am patit de dimineata. M-a apucat iar starile de lesin si transpiratie, dac va amintiti am mai povestit o data ca mi s-a intamplat si ziceam ca poate e cadere de calciu sau atac de panica. Ei, se pare ca e de la cadere de tensiune. mi-am luat tensiunea si era 86 cu 56 iar pulsul 93. O sa-i spun dr. cand ajung la el.
Betty, vroiam sa-ti zic ca ti-am vazut burtica, e burtica faina de gravida si numai cine nu vrea nu isi da seama, asta ca ziceai ca multi nu stiu ca esti gravi. S-ar putea sa ai o surpriza ca si in cazul baiatului.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 25+ Letitia
amaliaro spune:
Doxysper ca acum esti bine
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Andra28 spune:
M-a inspirat si pe mine Paula si acum ma apuc de prajitura cu mere. Eu am salvat-o la mine in calculator cu numele Prajitura Bety, asa ca numele a fost adjudecat.
Andra23 cusi mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
olimp spune:
oxana multa sanatate si ai grija de tine..
ele si eu am ajutor , nu-ti imagina ca sunt singura...ma doare asa de tare pubisul de abia calc..
25 + Ilinca
Ilinca