Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 18
ana303maria spune:
Nu am mai intrat de mult ca iar am fost ocupata si s=m-a tot durur capul.
Azi m-am intalnit cu o cunostinta, care mi-a mai dat aparatul de zgomote fetale pe la 13-14 saptamani,mi l-a dat acum acasa, sa-l folosesc cat am nevoie. Concluzia: inimioara bate bine ca tare eram speriata ca de luni, de cand mi-a fost f rau nu l-am mai simtit absolut deloc. I-am numarat 136 batai pe minut, dar s-ar putea sa fie cateva in plus, dar oricum e bine. M-am linistit acum de tot, mai ales ca daca o iau iar pe aratura ii pot asculta inimioara. Saptamana asta am incercat sa o ascult cu stetoscopul. Nu se aude nimic cu el. Stiam ca si la David am incercat toata sarcina si nu am auzit-o nici cand era mare-mare. Am citit ca dc placenta este anterioara, cum e cazul meu, nu prea se aude.
MTHFR A1298C - stare homozigota
David 18+
amaliaro spune:
Bubulina da ne sarbatorim cu toti pt mine va fi cea mai frumoasa aniversare din viata mea o sa am cele mai frumoase cadouri
Ma fetelor da pe unde umblati voi?
amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
Amalia, eu azi am fost toata intr-o lene, cu greu am facut mancare si ordine intr-un dulap , sa mai eliberez pt bebe.
Probabil ca lipsa asta de activitate pe forum ni se trage de la timpul intunecat
Multa sanatate Oxana
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Amalia, parca ziceai ca deja ai carucior la bebite. Imi poti arata de care, te rog.
Ele spune:
Eu sunt in zona. Am facut dus , mi-am facut manichiura si am oftat muuult cand a trebuit sa imi fac pedichiura.
M-a apucat disperarea iarasi dupa dulce si iarasi m-am indopat cu cioco. Dupa am zis sa citesc sa vad ce se zice de exagerarul cu dulciurile. Si eu care credeam ca doar kg mele au de suferit!!!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
amaliaro spune:
Rody inca nu il am acasa l am comandat uite pun o poza cu caruciorul twins bertoni atasez poza la mesaj
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Rody inca nu il am acasa l am comandat uite pun o poza cu caruciorul twins bertoni atasez poza la mesaj amalia tsakoniati 24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
Multumesc. Credeam ca-l ai deja, vroiam sa-mi spui cum este la mana, la manevrat
amaliaro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delia_Rodica
Multumesc. Credeam ca-l ai deja, vroiam sa-mi spui cum este la mana, la manevrat viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd |
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
amaliaro spune:
Rody ne faci vreo surpriza cu gemenasi?
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!