Stelute de iulie-august 2013(60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula

iese tare buna praji si este suculenta asa cum spune betty mie mi-a placat tare mult mai ales ca am facut-o cand eram inca in perioada de greturi si mi-a tihnit...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Buna dimineata ,iubitelor

Eu care nu beam cafea deloc, de 2 zile am avut asa o pofta si am bagat cate un cappucino cu mult lapte de dimineata.Dubioase toane. Am cam inceput sa mai iau "cate o gustare" mai pe sera, azi-noapte la 10 m-am trezit ca imi fac un sandwich mic ,dupa inca unu sa fiu sigura ca ma satur ,asta dupa ce frumos la 7 30 in facusem fasii de dovlecel calite asa in abur mai mult,cu usturoi,busuioc,verdeata si cascaval ras.Am at rasol cu gustarile alea,si am inceput sa fac asta cam des,cred ca saptamana asta o sa o ia razna cantarul meu , dar eu nu imi fac griji de kg,celulita si vergeturile ma panicheaza pe mine.Plus ca am fost atenta,majoritatea care va plangeti ca ati luat n kg pana acum omiteti ca voi aveti cu o luna mai mult ca celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Amalia, ei e doar inceputul...sa vezi peste 16-18 ani, cand nu o sa dormi, ca fetele sunt chiar la seara dansanta

Olimp, am facut-o si eu si stiu ca e buna, de aceea voiam chiar reteta aia, ca pana acum e singura reteta de praji cu mere care mi-a iesit

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Vai,amalia,nici nu vreau sa ma gandesc cand o sa incep si eu sa fiu zdruncinata asa noaptea.Mititica de tine

Mergi la inceput

amalia ai fost la bal cu fetele , odihna placuta...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

elfule si eu am pofte ciudate , adica mananc tot felul de lucruri pe care inainte nu le-as fi mancat...dupa ce nastem avem vreme sa tot dam jos

25 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Amalia ati fost la party . Odihna placuta

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Din pacate ziua nu pot dormi oricat as incerca

amalia tsakoniati
24+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Amalia si eu m-am chinuit sa atipesc. Pana m-a trezit pitica cu lovituri de a trebuit sa ma duc la baie.
Acum ma uitam la poze, dinainte de gravidenie..Denisa imi zice " Mami ce slaba erai"

Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Amalia, cred ca azi ar fi momentul sa imbuteliezi niste aer cald pe care sa-l rastorni apoi peste Romania, ca la noi se astepta vreme rece rau saptamana viitoare!

Elena, nu-mi aminti de ordinea din camera copilului ca intru in fibrilatii. Ma gandesc ca poate la tine e mai intelegatoare ca e fetita, sa vezi ce distractie e la noi cu masculul in devenire!!!

Andra23 cusi mami de Alexandru (27 iaqnuarie 2004)

Mergi la inceput