Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 14
unidanad spune:
olimp si eu m-am vopsit tot cu vopsea normala. Cumnata mea la fel ea sa vopsit si in primele 3 luni ca nu a bagat in seama toate astea si bebe e bine sanatos. Eu zic sa faci cum crezi u ca e mai bine.
24+ David sau Patrick
Dana
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp delia ma gandesc ca deja la 27 sapt + cat voi avea nu mai este asa de tragica situatia...oricum am mai citit pe net si toti pomeneau contraindicatii de primul trimestru..la restul trimestrelor erau mai permisivi... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
taci, nu-mi mai spune ca asa si pe mine ma mananca un vopsit cu amoniac , serios creste urat cum descrii tu
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
paula_m spune:
Betty!!!!!
Eram sigura ca mi-am pus semn de carte la reteta ta de praji cu mere. Dar nu mi-am pus. Si am cautat aia pe care ai pus-o sapt asta si am gasit-o, dar nu e aia pe care ai pus-o prima data si dupa care am facut si eu praji. Nu stiu daca sunt alte diferente, dar sigur la prima reteta nu caleai merele, acum da. Imi dai reteta ta originala, te rog?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2
unidanad spune:
Pey deja la 27 sapt inca cateva zile si intri in trim 3 asa ca mie nu mi se pare asa mare tragedie . Deci sa inteleg ca acele vopsele nu sunt asa stralucite???
24+ David sau Patrick
Dana
unidanad spune:
Cine stie si se pricepe. Cand cumperi perdele parca trebuie sa cumperi material dublu fata de cat ai masurat??? Parca asa tin minte de cand am luat celelalte perdele.
24+ David sau Patrick
Dana
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui unidanad Pey deja la 27 sapt inca cateva zile si intri in trim 3 asa ca mie nu mi se pare asa mare tragedie . Deci sa inteleg ca acele vopsele nu sunt asa stralucite??? 24+ David sau Patrick Dana |
Nu se prea pot compara cu cele cu amoniac. Eu cum am jumatate de cap alb, se vede foarte bine diferenta si se mai si duce la spalat.
olimp spune:
paula reteta lui betty
1 kg mere
3 oua
1 cana lapte
1 cana zahar
100 ml ulei
1 praf copt
2 zahar vanilat
250 gr faina
merele se curata se dau prin razatoare , se amesteca cu zaharul + zaharul vanilat
separat ouale intregi + 1/2 din compozitia de mere pregatita se adauga uleiul , laptele , proful de copt , faina , se maesta ca fie cam de consistenta samtinii groase
tava unsa si tapetat cu faina se pune asa in tava 3/4 compozitie , apoi restul de mere razuita si apoi restul de compozitie ...
180-200 grade timp de 40 de minute
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui unidanad Cine stie si se pricepe. Cand cumperi perdele parca trebuie sa cumperi material dublu fata de cat ai masurat??? Parca asa tin minte de cand am luat celelalte perdele. 24+ David sau Patrick Dana |
Eu nu am luat dublu, depinde cat le vrei de crete. Dar daca ai deja la geam, masoara
Ele spune:
Dana se ia dublul cornizei. Daca corniza are 1m, tu tre sa iei 2m de perdea. Eu am luat cam 1.8 la 1m de corniza. Si arata bine.
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
paula_m spune:
citat din mesajul lui olimp paula reteta lui betty 1 kg mere 3 oua 1 cana lapte 1 cana zahar 100 ml ulei 1 praf copt 2 zahar vanilat 250 gr faina merele se curata se dau prin razatoare , se amesteca cu zaharul + zaharul vanilat separat ouale intregi + 1/2 din compozitia de mere pregatita se adauga uleiul , laptele , proful de copt , faina , se maesta ca fie cam de consistenta samtinii groase tava unsa si tapetat cu faina se pune asa in tava 3/4 compozitie , apoi restul de mere razuita si apoi restul de compozitie ... 180-200 grade timp de 40 de minute XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
Multumesc tare mult
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 23+ , bb2