Stelute de iulie-august 2013(60)
Raspunsuri - Pagina 13
Ele spune:
Buna dimineata!
Eu nu am insomnii, as dormi, dar diferitele dureri nu ma lasa. Ma foiesc in pat si ma invart cred ca de 100 de ori de pe o parte pe alta. Nu imi amintesc cum a fost acum 9 ani, dar Denisa se trezea doar pt alaptat.
Astazi cand m-am trezit sotul deja tocase toate ingredientele pt salata, asa ca am incorporat-o si e la frigider.
Paula mie mi s-au umflat doar picioarele si seara , dupa 10h de stat incaltata si 9h de stat cu ele atarnate in scaun la birou. verigheta inca e buna. Si nu o scot. Cu ea fac testul.
Monicus bine ai venit printre noi!!
Andra ai nostri copii sunt f apropiati ca varsta. Nu iti inchipui cat o bat la cap sa isi faca ordine in camera. I-am promis ca nu ma mai apropii de camera ea. Sa vad cat rezist.
Betty sa te perii si eu?? Dar chiar nu arati kg de care tot zici. Burtica clar e de gravi, dar doar daca o lasi sa se vada.
De Oxana eu zic ca e super busy, de regula in we intra mai putin. Zicea ceva de musafiri.
De Adde imi fac griji...nu a mai dat deloc pe aici, cu toate ca tot am pomenit-o.
Inainte de sarcina nu aveam haine lalai deci clar si ale mele majoritatea sunt mulate. Am doar vreo 2-3 bluze , din alea cu maneci cazute si largi care mergsi cu burta si fara.
As face ceva dulce astazi. Poate clatite...tre sa ma gandesc. sa nu stau mult in picioare.
Elena & Denisa (26.10.2004)
24 saptamani
olimp spune:
ele , paula eu inca nu am observat retentie de lichide , e drept ca m-am rotunjit peste tot dar nu ma unflu ...inca , verigheta e buna si o tin ca etalon ca si ele...eu mai beau 2-3 ori pe saptamana ceai de soc , e bun pt retentia de lichide , dar nu ma intind prea tare caci ridica tensiunea in cantiate mare , incerc sa gasesc un echilibru...
eu nici nu pot visa azi la mancare...am fact ieri friptura si pentru azi...la mine in bucatarie nu se poate sta , sotul acum da ultimele retusiri de vopsea si eu astept sa monteze la loc dulapurile sa ma apuc de aranjat...asa ca daca ne primesti ele venim ne invitati la o clatita...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
25 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Wow fetele. A nascut natural un bebe de 7.2 kg
http://www.gandul.info/magazin/cum-arata-uriasul-george-bebelusul-care-a-venit-pe-lume-dupa-o-nastere-de-16-ore-10686642
24+ David sau Patrick
Dana
olimp spune:
fetelor ma mananca si pe mine-n fundulet , pe la 16 saptamani m-am vopsit cu vopsea fara amoniac...a prins ce a prins dar se vede diferenta sa nu mai spun ca nu a prins uniform si pe firele albe...ma tot isodeste michiduta sa merg sa ma vopsesc asa cum o faceam inainte , cu vopsea cu amoniac si sa iasa rezultatul cum trebuie..oare ar mai afecta asa de tare , avand in vedere ca bariera placentara functioneaza deja...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
dana nici nu stiu cum sa spun felicitari mamei sau inconstientei ei si a doctorilor , pai daca au vazut ca este urias de ce au lasat sa se mai chinuie atat ...copilul la un pas de a murii... , chear nu inteleg sau ....nu stiu ce sa zic . Cum nu stia ca are asa un bebe de mare...la eco se vede daca e godzila sau strumph !
eu inteleg ca incurajeaza nasterea naturala , dar lasa-ma domnule in cazuri de acest gen nu intervii...
25 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Olimp ti-am zis ca la mine musafirii sunt sunt la ordinea zilei. Si invitati si neinvitati. Am o dexteritate la asa ceva...
cred ca sunt gazda buna de nu ma sar nici o saptamana.
In ianurie m-am vopsit cu vopsea de la salon cu amoniac. Nu zic sa faci ca mine, dar din cate am citit nu ajunge nimic la bebe. Nici daca te-ai decolora.
Si la mine se cam cere, nu stiu cat mai ma rabd ..as vrea sa stau pana dupa nastere, dar cred ca sa o arat ca naiba .
Elena & Denisa (26.10.2004)
25 saptamani
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp fetelor ma mananca si pe mine-n fundulet , pe la 16 saptamani m-am vopsit cu vopsea fara amoniac...a prins ce a prins dar se vede diferenta sa nu mai spun ca nu a prins uniform si pe firele albe...ma tot isodeste michiduta sa merg sa ma vopsesc asa cum o faceam inainte , cu vopsea cu amoniac si sa iasa rezultatul cum trebuie..oare ar mai afecta asa de tare , avand in vedere ca bariera placentara functioneaza deja... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 25 + Ilinca Ilinca |
Si la mine tot asa a p[rins vopseaua, dar eu nu am curaj de vopsea cu amoniac pana nasc...suflu si-n iaurt
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
olimp spune:
si eu tot in ianuarie m-am vopsit dar fara amoniac ...dar arat ca naiba , sa nu zic ca partea de par proaspata s-a dus pigmentul...si acum parca am o tichie ca rabinii...impletita cu fire albe...
in 13 aprilie avem botez asa ca pana atunci mai trec 2 saptamani si cred ca-i dau bataie cu o spoiala ca la carte
vemin..venim...la calatite inainte !
25 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
delia ma gandesc ca deja la 27 sapt + cat voi avea nu mai este asa de tragica situatia...oricum am mai citit pe net si toti pomeneau contraindicatii de primul trimestru..la restul trimestrelor erau mai permisivi...
25 + Ilinca
Ilinca